Search
Филтрирай по...

Очистване на дебелото черво – важна стъпка, ако искате да отслабнете!

Дебело черво

 

 

Чувствали ли сте се някога тежки, въпреки че се храните нормално или дори малко? Главна причина за това са отпадъците по стените на дебелото черво, които не могат да бъдат изведени навън. В тези случаи прочистването на дебелото черво е най-добрият начин да се чувствате по-леки и свежи! Детоксикацията на дебелото черво също така ще ви помогне да подобрите храносмилането и усвояването на хранителни вещества.

 

Отмиването на токсините от дебелото черво е част от методите за отслабване и цялостна детоксикация, препоръчвани от най-добрите диетолози. Когато консумираме продукти с ниско съдържание на фибри или повече мазнини, те се движат бавно през дебелото черво, при което се образува излишна слуз. Тя възпрепятства извеждането на отпадъците, в резултат от което те започват да се натрупват по чревните стени. Ако се абсорбират в кръвта настъпва умора, главоболие, депресия, нарушения в храносмилането и др.

 

Има различни методи за очистване на токсичните отпадъци и задействане движението на червата. Обикновено това са натурални продукти, които увеличават съдържанието на течност в червата, омекотяват токсичните отпадъци и улесняват извеждането им вън от тялото.

 

Екстрактът от алое вера – отлично естествено средство за детоксикация на храносмилателната система

Алое вера – популярно и изключително полезно растение. Лечебните свойства на алое са познати от хиляди години, но днес науката разполага с категорични доказателства в подкрепа на този факт. Алоето е много богато на хранителни вещества, като витамини, минерали, ензими, фитостероли, мастни киселини, аминокиселини и др. Алое вера подобрява функционирането на имунната система и повишава енергията и жизнеността. В състава на алое влизат и вещества, които значително подобряват стомашно-чревната дейност и потискат симптомите при различни храносмилателни смущения. Алое вера притежава антивирусно, противогъбично и противораково действие, и забавя процесите на стареене.

 

Приемът на екстракт от алое се препоръчва и без да има наличие на здравословен проблем, а за поддържане на общия тонус, повишаване на жизнеността и минимизиране на риска от вирусни инфекции.

 

Алое вера под формата на хранителна добавка може да бъде страхотен източник на полезни вещества, включително витамини, минерали, аминокиселини, протеини, биогенни стимулатори, антрахинонови гликозиди и много други! Присъствието на витамините от В група, като В1, В2, В6, В12, е много силно, както и на витамините А, С и Е. Съвременната наука разполага с категорични доказателства, че алое осигурява мощна подкрепа на храносмилателната система, особено в случаите на синдром на дразнимото черво, гастроезофагеален рефлукс, както и много други проблеми на стомашно-чревния тракт. При запек оказва меко слабително действие и изчиства шлаките от червата.

 

Така например, според проучване, публикувано в Alimentary Pharmacology and Therapeutics, тропическото растение може да бъде от полза за пациентите с лека до умерена форма на язвен колит. По данни от същото проучване, екстрактът от алое намалява или елиминира симптомите при 47% от случаите, като само 14% не са усетили подобрения.

 

Алое вера съдържа вещества с мощен лаксативен и очистващ дебелото черво ефект. Доказано е, че алое подмладява организма, стимулира имунната система, премахва токсините и намалява риска от рак на дебелото черво. Приемът му не е обвързан с риск от нежелани ефекти, а ползите му за здравето са дългосрочни. Известно е, че алое често се използва и с цел лечение на полипи и предракови лезии на дебелото черво.

 

Вижте Алое вера (латекс с копър) за възстановяване нормалната дейност на стомашно-чревния тракт!

Висококачествен продукт на Nature’s Way, USA, преминал през специални тестове от независимата организация с нестопанска цел Non-GMO Project, че не съдържа ГМО и е произведен по най-високи стандарти за качество:

Дебело черво

Добре известни са и имуностимулиращите и антиоксидантни свойства на алое. Подпомага детоксикацията на тялото и предоставя сигурна антибактериална и антивирусна защита.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top