×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Лятото вече отмина и с него казахме "сбогом" на доматите и краставиците. Добрата новина е, че на пазара могат да се намерят вкусни зеленчуци като зеле, моркови и грах. Наскоро направено проучване в Канада показва, че ако хапвате повече грах, рискът да развиете диабет ще намалее значително. Полезните хранителни вещества, които той съдържа регулират нивото на инсулина в организма. "Установихме, че жените, които редовно ядат повече грах са предпазени от диабет. Този зеленчук дори помага за стопяване на килограмите", казва Ричард Джоунс, ръководител на изследователския екип. "Жълтият грах е за предпочитане пред зеления", допълва той.
Този вид варива е изключително полезен за организма - те са диетични, бедни на мазнини, богати на фибри, антиоксиданти и протеини. В проучването са участвали 43-ма доброволци всички с наднормено тегло и висок холестерол. Те били разделени на две групи. Първата ежедневно приемала купичка грах, а втората - се хранела, както обикновено със сладкиши и тестени изделия. "Прекратихме изследването на 28-ия ден. Резултатите показаха, че инсулинът в кръвта на хората от първата група е в норма, те са отслабнали и се чувстват превъзходно.
За сравнение при доброволните от втората група инсулинът се беше покачил и рискът да развият диабет беше по-голям", обяснява д-р Джоунс.



Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.