×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Глюкозаминът е вещество, което се образува при съединяване на глюкозата с аминокиселина, и служи като съставна част на съединителната и хрущялната тъкан. Той стимулира производството на смазващата ставите синовална течност и осигурява подвижността им като в същото време забавя загубата на покривната хрущялна тъкан на ставните повърхности. С напредване на възрастта концентрацията на глюкозамин в тялото намалява, което от своя страна води до появата и развитието на редица костно-ставни заболявания като артрит и остеопороза.

Глюкозаминовите добавки са широко използвани при лечението и профилактиката на остеоартрит, при който хрущялите системно се износват, ставите губят своята еластичност и се появяват болки и възпалителни процеси. Съществуват експериментални данни, че повишеният прием на глюкозамин (особено на най-популярната му в производствената практика форма – глюкозамин-сулфат) може да благоприятства и редица други състояния, сред които ревматоиден артрит, болест на Крон и язвен колит, хронична венозна недостатъчност и някои дерматологични заболявания.

В естествен вид глюкозаминът се среща основно в обвивката на някои морски мекотели, поради което набавянето му в допълнителни дози става най-вече под формата на хранителни добавки.

Ревита Ви препоръчва:

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.