×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Това е хронично заболяване на кожата, което се характеризира с ясно очертани, сухи, люспести лезии. Може да се появи на скалпа, лактите, коленете, гърба, задните части. Псориазисът може да причини рани на ноктите и често се свързва с артрита.

Основният проблем при псориазис е прекомерният растеж на кожните клетки. При пациенти, страдащи от това заболяване, клетките на кожата се делят около 1 000 пъти по-бързо отколкото при нормалните кожни клетки!

Други фактори, които могат да допринесат за появата на псориазис, са недобро функциониране на червата, слабо усвояване на протеините, слаба чернодробна функция. Всички тези проблеми водят до увеличаване на токсините в организма. Страдащите от псориазис може да имат проблеми с увеличената пропускливост на червата, което позволява на ендотоксините да преминават по-свободно през чревната стена и да достигат до кръвообръщението. По тази причина е особено важно поддържането на нормалното функциониране на червата при псориазис.

Билковите препарати, които помагат при псориазис се използват външно (локално) или вътрешно.

Външто приложение:
  • мехлем от капсаицин - прилага се 4 пъти дневно. Това е веществото, което придава лютия вкус на чушките, ето защо трябва да се внимава то да не попада в очите. Облекчава болката и сърбежа;
  • крем с алое вера - 3-4 пъти дневно;
  • махония аквифолиум (10% концентрация) - 3-4 пъти дневно.


Вътрешно приложение:
  • екстракт от бял трън - подпомага нормалното функциониране на черния дроб, особено полезно при болни от псориазис, които са имали проблеми с алкохола;
  • прах от индийски живовляк - помага за прочистване на червата и за нормалното им функциониране;
  • корен от репей.

При заболяване от псориазис трябва да се ограничи приема на алкохол. Избягвайте заведенията за бързо хранене. Намалете приема на мазнини от животински произход. Увеличете приема на сложни въглехидрати и фибри, които се съдържат в плодовете и зеленчуците. При някои хора може да се наблюдава подобрение при диета без глутен, което означава премахване от менюто на зърнените храни като пшеница, ръж, овес, ечемик.

Ревита Ви препоръчва:

Алое вера (сок от цели листа), 1000 ml

Алое вера (гел и сок), 1000 ml

Алое вера (гел и сок) плодов, 1000 ml

Тисилин дейли клийнс, 855 mg

Тисилин, 175 mg

Тисилин дижестив клийнс, 540 mg

Тисилин Супер, 750 mg

Tисилин клийнс (билкова почистваща програма в 3 фази)

Тисилин клийнс (минерална почистваща програма в 3 фази)

Млечен бодил, 355 mg

Живовляк (семе),

Репей (корен),

Сарсапарила (корен),

Пореч масло,

Иглика масло,

Орегонско грозде (корен) 475 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.