×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.





Това е заболяване, от което страдат предимно жените. Най-често срещаните симптоми са парене и болки при уриниране, прекалено често уриниране. Повторната поява на подобна инфекция може да крие сериозни рискове за здравето, включително фиброзиране и пробив на стената на пикочния мехур. При бременни жени, страдащи от инфекция на пикочните пътища, се наблюдава увеличен риск от бъбречна инфекция. Това се дължи на увеличеното анатомично налягане върху пикочния мехур.

Най-често срещаният причинител на инфекции на пикочните пътища е бактерията Ешерихия коли. Много често тя е обитател на стомашно-чревния тракт. По-голяма част от хроничните инфекции са свързани именно с тази бактерия.

Следните билки и хранителни добавки са изключително полезни при лечението на хронични инфекции на пикочните пътища:

  • екстракт от червена боровинка - потиска развитието на Ешерихия коли и помага за елиминирането на бактерията от урината;

  • ехинацея - помага за възстановяване на имунната система при хора с хронични инфекции, особено при тези, които дълго време са приемали антибиотици;

  • корен от хидрастис - има слабо антимикробно действие без наличието на страничните ефекти на антибиотиците, допълва много добре действието на екстракта от червена боровинка;

  • корен от градинска ружа - има облекчаващо действие върху раздразнената тъкан;

  • витамин С;

  • капсули или прахчета, съдържащи лактобацили или бифидни бактерии - използват се орално и вагинално.


При възпаления на пикочните пътища е изключително важно приемането на вода. Трябва да се консумират 1.5-2 литра вода дневно. Трябва да се ограничи приема на продукти, които съдържат рафинирана захар и други подсладители. Изследванията сочат, че акупунктурата има благотворно влияние при страдащи от възпаление на пикочните пътища.

Ревита Ви препоръчва:

Червена боровинка (плод), 465 mg

Червена боровинка, 430 mg

Ехинацея (без алкохол), 30 ml

Ехинацея § астрагалус § рейши, 400 mg

Ехинацея § витамин C, 492 mg

Ехинацея, 400 mg

Бяла ружа (корен), 455 mg

Витамин С – Алайв, 500 mg

Витамин С – биофлавони, 500 mg

Витамин С § шипка, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Примадофилус, 63 mg

Перли ацидофилус

Кафяви водорасли (фукус), 580 mg

Мечо грозде, 480 mg

Хвойна синя (плод), 425 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.