Холин-Инозитол (витамин В4-В8) 250/250 mg х 100 капс. - витамини при висок холестерол.


Холин-Инозитол (витамин В4-В8) 250/250 mg х 100 капс.
Холин-Инозитол (витамин В4-В8) 250/250 mg х 100 капс.
58.04
BGN
1
По здравно направление

Холин-Инозитол (витамин В4-В8) 250/250 mg х 100 капс.


стрес
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 9.3/10 (от 3 гласа)

58.04лв.

Холин-Инозитол (витамин В4-В8) 250/250 mg х 100 капс. – витамини при висок холестерол и високи нива на триглицеридите, и когнитивни смущения

При високи нива на LDL-холестерола и триглицеридите, и чернодробни нарушения:

Високите нива на „лош” холестерол в комбинация с високи нива на триглицеридите застрашават нормалното функциониране на много органи и системи в тялото. Обикновено последствията са свързани с отлагане на холестерол, мазнини и др. по стените на кръвоносните съдове, в резултат от което те се стесняват и губят своята еластичност. Така рискът от сърдечни нарушения и запушване на кръвоносните съдове към сърцето и мозъка се увеличава. Най-често високите нива на „лош” холестерол и триглицериди, и ниските нива на „добър” (HDL) холестерол се срещат у хора, които водят нездравословен начин на живот. Липсата на двигателна активност, прекомерната консумация на храни източници на наситени и транс мазнини, наднорменото тегло, липсата на важни за организма хранителни вещества, са рискови фактори за горепосочените състояния.

 

Холин-инозитол (Choline & Inositol) допринася за разграждането на мазнините в тялото и предотвратяването на мастните отлагания в клетъчните стени на сърдечния мускул, артериите и мозъка. Спомага за намаляването на мазнините в артериите и понижаване нивата на „лошия” холестерол.

 

Холин-инозитол стимулира правилното протичане на метаболитните процеси и допринася за изгарянето на излишните мазнини, което е особено полезно за хора с наднормено тегло. Допринася за намаляване на общото ниво на мазнините в тялото и укрепва сърдечния мускул и кръвоносните съдове.

 

Холин-инозитол подпомага състоянието на клетъчните мембрани и клетъчната ефективност, и метаболизма на мазнините, и HDL-холестерола. Подпомага функционирането на черния дроб и жлъчния мехур. Чрез благоприятния си ефект върху черния дроб, продуктът съдейства за детоксикацията на тялото.

 

 

 

При тревожни състояния и смущения в когнитивната функция:

Нервни и напрегнати сте? Трудно се съсредоточавате и не сте в състояние да задържите вниманието си по-дълго върху работния процес? Нужни са ви много усилия, когато трябва да запомните по-обширна информация? Често  изпитвате безпокойство или тъга без конкретна причина? Най-вероятно организмът ви страда от липса на едни от най-важните за нервната система и мозъка витамини.

 

Холин-инозитол допринася  за баланса на различни мозъчни химикали, свързани с настроението и енергийните нива. Подпомага поддържането на нормалните стойности на серотонин в мозъка, благодарение на което тежестта на състояния на безпокойство и депресия намалява. Способства за паметта, добрата концентрация, задържане на вниманието и съсредоточаването, и вземането на решения. Благоприятства способността за учене и запаметяване, и намалява психо-емоционалното изтощение в периоди на силен стрес. Има слабо изразен благоприятен ефект върху качеството и продължителността на съня.

 

 

 

 

Описание на продукта:

Витамин В8, познат още като инозитол, представлява гликозен полимер, способстващ правилното развитие на клетъчните мембрани. Синтезира се в организма, но в недостатъчно количество. Подкрепя метаболизма на мастните киселини и повлиява много добре чернодробната дейност. Витаминът допринася за нормалната концентрация на холестерол и действа силно антиоксидантно върху организма. Инозитол способства изхвърлянето на ненужните субстанции, натрупали се в организма.

 

Холинът или витамин В4 е водноразтворим и участва в редица процеси в организма. Основната му функция е да оползотворява мазнините, подкрепяйки регулирането на мастните натрупвания в черния дроб. Повлиява обмяната на мазнините и протеините. Важно е да се знае, че алкохолът, кофеинът и захарта ограничават абсорбцията на холин. Недостигът на витамин В4 се отразява неблагоприятно върху нормалното функциониране на нервната система. Подпомага клетъчната ефективност и нормалното функциониране на нервната система. Холинът е прекурсор на един от ключовите мозъчни химикали – ацетилхолин, който изпълнява важни роли както в централната, така и в периферната нервна системи.

 

Оригинален продукт на Nature’s Way, USA. Отличава се с отлична абсорбция и първокласно качество.

Холин-Инозитол (витамин В4-В8) 250/250 mg х 100 капс., 9.3 out of 10 based on 3 ratings

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалната концентрация на холестерола и триглицеридите и за нормалната функция на клетките.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По две капсули дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание

Съдържание                                                     (в 2 капс.):          дн.доза

Инозитол                                                               500 mg                  500 mg

Холин                                                                      500 mg                  500 mg

Калории                                                                      5                             5

Други съставки: Желатинова капсула, малтодекстрин, магнезиев стеарат, просо и царевица.

Не съдържа изкуствени съставки, консерванти, мая, мляко, лактоза, жито, соя и захар.

Допълнителна информация

Производител:

Nature's Way products, Inc., USA Choline & Inositol

Разфасовка:

100 капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Холин-Инозитол (витамин В4-В8) 250/250 mg х 100 капс.”