×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Acetificio Andrea Milano продукти

Показани са 1-24 от общо 31 артикул(а)

Неповторимият италиански вкус и във вашата кухня


Acetificio Andrea Milano
е един от най-старите производители на оцет в Италия, чиято дейност стартира преди повече от век. Семейната компания е основана през 1889 г. от Никола Милано, а днес заема едно от челните места в сектора. През годините, Acetificio Andrea Milano успява непрекъснато да усъвършенства производствените технологии и паралелно с това да се придържа към старите италиански традиции.

Най-големият си растеж компанията бележи през деветдесетте години на миналия век, когато е управлявана от четвъртото поколение на фамилия Милано – Андреа и Франческо. Тяхната основна цел била стъпване на нови пазари и откриване на фабрика за оцет в Модена, благодарение на която производствената гама се разширява с уникалния балсамов оцет.

Към момента Acetificio Andrea Milano се управлява от петото поколение Милано – братята Фабио и Марчело, които са начело на бизнеса от 2015 г. насам. Acetificio Andrea Milano притежава три производствени обекта – два в Наполи и един в Модена, където в допълнение към традиционните оцети за кулинарна употреба, се произвежда и специална линия за битова хигиена. Компанията произвежда над 20 милиона бутилки оцет годишно и изнася продукцията си в повече от 65 страни по света.


Устойчивост и иновации

Като компания със силна ангажираност към опазване на околната среда и намаляване употребата на пластмаса, от 2021 г. Acetificio Andrea Milano започва да произвежда оцет в R-PET бутилки от 50% рециклирана пластмаса. Производството на PET се извършва директно в тяхната фабрика, като се полагат усилия за използване на по-малко пластмаса и намаляване теглото на бутилките.

С цел намаляване на вредните емисии, Acetificio Andrea Milano успява и да редуцира броя на камионите, използвани за транспортиране на продукцията. 


Натурален гурме оцет за кулинарите ценители и всички, които желаят да подобрят здравословното си състояние!

Портфолиото на Acetificio Andrea Milano включва различни видове органичен био оцет:

  • оцет от ябълков сайдер – с куркума и канела / с куркума и джинджифил / с матча и лимон;
  • ябълков оцет с майка;
  • кокосов оцет с майка;
  • оцет от нар с майка;
  • традиционен балсамико от Модена;
  • перли от балсамов оцет;
  • оризов нефилтриран оцет;
  • нефилтриран оцет от червено вино и др.


Acetificio Andrea Milano
следва важните правила за създаване на първокласен оцет:

  • влагане на суровини от екологично чисти италиански региони и притежаващи сертифициран натурален произход;
  • придържане към старите италиански „рецепти“ и съхраняване на традицията;
  • използване на модерни технологии, гарантиращи безопасността и ценните свойства на крайния продукт;
  • богат асортимент, в който всеки да открие „своя“ вкус.


В зависимост от вида си, оцетът Acetificio Andrea Milano осигурява и ползи за здравето:

  • контрол върху кръвната захар и холестерола;
  • ускоряване на метаболизма;
  • регулиране на апетита;
  • намаляване на мазнините и телесното тегло;
  • подкрепа за сърдечно-съдовата система;
  • антиоксидантна защита срещу свободните радикали;
  • подобряване на храносмилането;
  • укрепване на имунната система и др.

Оцетът Acetificio Andrea Milano се отличава с изцяло натурален състав и уникални вкусови характеристики, придаващи неустоим чар на всяко ястие. Той отговаря както на изискванията на шеф готвачите професионалисти, така и на любителите на добрата домашна кухня.
 

Позволете си и вие да се докоснете до това удоволствие!
Зарадвайте себе си и любимите си хора с палитрата от вкусове на Acetificio Andrea Milano!

Продуктът беше успешно добавен в любими.