Перли от Балсамов оцет от Модена с трюфели, 50 g
Перли от Балсамов оцет от Модена с трюфели, 50 g
Нефилтриран балсамов оцет от Модена Био, 500 ml
Дресинг от оризов оцет за суши 3%, 250 ml
Нефилтриран оцет от кокос Био, 500 ml
Балсамов оцет от Модена, с вкус на трюфел, 250 ml
Балсамов оцет от Модена, с вкус на смокини, 250 ml
Ябълков оцет (от сорт ябълка „Анурка“), 500 ml
Балсамов оцет от Модена Foglia Oro, 250 ml
Балсамов оцет от Модена Foglia Rossa, 1 L
Балсамов оцет от Модена (червен), 500 ml
Нефилтриран ябълков оцет Био, 500 ml
Нефилтриран червен винен оцет Био, 500 ml
Нефилтриран ябълков оцет с канела и куркума Био, 500 ml
Нефилтриран ябълков оцет с лимон и матча Био, 500 ml
Acetificio Andrea Milano е един от най-старите производители на оцет в Италия, чиято дейност стартира преди повече от век. Семейната компания е основана през 1889 г. от Никола Милано, а днес заема едно от челните места в сектора. През годините, Acetificio Andrea Milano успява непрекъснато да усъвършенства производствените технологии и паралелно с това да се придържа към старите италиански традиции.
Най-големият си растеж компанията бележи през деветдесетте години на миналия век, когато е управлявана от четвъртото поколение на фамилия Милано – Андреа и Франческо. Тяхната основна цел била стъпване на нови пазари и откриване на фабрика за оцет в Модена, благодарение на която производствената гама се разширява с уникалния балсамов оцет.
Към момента Acetificio Andrea Milano се управлява от петото поколение Милано – братята Фабио и Марчело, които са начело на бизнеса от 2015 г. насам. Acetificio Andrea Milano притежава три производствени обекта – два в Наполи и един в Модена, където в допълнение към традиционните оцети за кулинарна употреба, се произвежда и специална линия за битова хигиена. Компанията произвежда над 20 милиона бутилки оцет годишно и изнася продукцията си в повече от 65 страни по света.
Като компания със силна ангажираност към опазване на околната среда и намаляване употребата на пластмаса, от 2021 г. Acetificio Andrea Milano започва да произвежда оцет в R-PET бутилки от 50% рециклирана пластмаса. Производството на PET се извършва директно в тяхната фабрика, като се полагат усилия за използване на по-малко пластмаса и намаляване теглото на бутилките.
С цел намаляване на вредните емисии, Acetificio Andrea Milano успява и да редуцира броя на камионите, използвани за транспортиране на продукцията.
Оцетът Acetificio Andrea Milano се отличава с изцяло натурален състав и уникални вкусови характеристики, придаващи неустоим чар на всяко ястие. Той отговаря както на изискванията на шеф готвачите професионалисти, така и на любителите на добрата домашна кухня.
Позволете си и вие да се докоснете до това удоволствие!
Зарадвайте себе си и любимите си хора с палитрата от вкусове на Acetificio Andrea Milano!
Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях: