Acetificio Andrea Milano продукти
Традиционен балсамов оцет от Модена (25 годишен), 100 ml
Традиционен балсамов оцет от Модена (12 годишен), 100 ml
Здравословно отслабване - Ябълков оцет, 50 желирани таблетки
Перли от Балсамов оцет от Модена с трюфели, 50 g
Неповторимият италиански вкус и във вашата кухня
Acetificio Andrea Milano е един от най-старите производители на оцет в Италия, чиято дейност стартира преди повече от век. Семейната компания е основана през 1889 г. от Никола Милано, а днес заема едно от челните места в сектора. През годините, Acetificio Andrea Milano успява непрекъснато да усъвършенства производствените технологии и паралелно с това да се придържа към старите италиански традиции.
Най-големият си растеж компанията бележи през деветдесетте години на миналия век, когато е управлявана от четвъртото поколение на фамилия Милано – Андреа и Франческо. Тяхната основна цел била стъпване на нови пазари и откриване на фабрика за оцет в Модена, благодарение на която производствената гама се разширява с уникалния балсамов оцет.
Към момента Acetificio Andrea Milano се управлява от петото поколение Милано – братята Фабио и Марчело, които са начело на бизнеса от 2015 г. насам. Acetificio Andrea Milano притежава три производствени обекта – два в Наполи и един в Модена, където в допълнение към традиционните оцети за кулинарна употреба, се произвежда и специална линия за битова хигиена. Компанията произвежда над 20 милиона бутилки оцет годишно и изнася продукцията си в повече от 65 страни по света.
Устойчивост и иновации
Като компания със силна ангажираност към опазване на околната среда и намаляване употребата на пластмаса, от 2021 г. Acetificio Andrea Milano започва да произвежда оцет в R-PET бутилки от 50% рециклирана пластмаса. Производството на PET се извършва директно в тяхната фабрика, като се полагат усилия за използване на по-малко пластмаса и намаляване теглото на бутилките.
С цел намаляване на вредните емисии, Acetificio Andrea Milano успява и да редуцира броя на камионите, използвани за транспортиране на продукцията.
Натурален гурме оцет за кулинарите ценители и всички, които желаят да подобрят здравословното си състояние!
Портфолиото на Acetificio Andrea Milano включва различни видове органичен био оцет:
- оцет от ябълков сайдер – с куркума и канела / с куркума и джинджифил / с матча и лимон;
- ябълков оцет с майка;
- кокосов оцет с майка;
- оцет от нар с майка;
- традиционен балсамико от Модена;
- перли от балсамов оцет;
- оризов нефилтриран оцет;
- нефилтриран оцет от червено вино и др.
Acetificio Andrea Milano следва важните правила за създаване на първокласен оцет:
- влагане на суровини от екологично чисти италиански региони и притежаващи сертифициран натурален произход;
- придържане към старите италиански „рецепти“ и съхраняване на традицията;
- използване на модерни технологии, гарантиращи безопасността и ценните свойства на крайния продукт;
- богат асортимент, в който всеки да открие „своя“ вкус.
В зависимост от вида си, оцетът Acetificio Andrea Milano осигурява и ползи за здравето:
- контрол върху кръвната захар и холестерола;
- ускоряване на метаболизма;
- регулиране на апетита;
- намаляване на мазнините и телесното тегло;
- подкрепа за сърдечно-съдовата система;
- антиоксидантна защита срещу свободните радикали;
- подобряване на храносмилането;
- укрепване на имунната система и др.
Оцетът Acetificio Andrea Milano се отличава с изцяло натурален състав и уникални вкусови характеристики, придаващи неустоим чар на всяко ястие. Той отговаря както на изискванията на шеф готвачите професионалисти, така и на любителите на добрата домашна кухня.
Позволете си и вие да се докоснете до това удоволствие!
Зарадвайте себе си и любимите си хора с палитрата от вкусове на Acetificio Andrea Milano!