×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Екстрактът от кора от канела на прах е водноразтворима полимерна съставка, извлечена от кората на дървото Cinnamomum wilsonii Gamble. В ролята си на антиоксидант екстрактът от кора на канела предпазва имунните клетки от увреждане при окисление.

Екстрактът от кора на канела подпомага правилното действие на инсулина и регулира нивото на кръвна захар в тялото.

Този продукт не съдържа големи количества от ароматното канелено масло, което е свързано с канелата на прах използвана в кухнята. Тъй като то се извлича от водноразтворими съставки в кората на канелата, то може да бъде концентрирано до нива, които са токсични, ако съдържаха обикновено масло от канела.

Ароматът и вкусът на този екстракт е същият като на хранителната подправка, но не съдържа маслената съставка.

Ползи от екстракта от кора на канела


Екстрактът от кора на канела подпомага правилното функциониране на инсулина и регулира нивото на кръвната захар в организма.

Билката е била използвана в Източната медицина от хилядолетия като подправка и като помощно средство за храносмилането. Благоприятното действие на канелата върху храносмилателния тракт се приписва на антиоксиданта катехин, който се среща и в чая.

Антиоксидантите подпомагат сърдечно-съдовата система, предпазват клетките от окисление и подпомагат поддържането на нормални нива на мазнините и холестерола в тялото.

Ревита ви препоръчва:

Канела, 400 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.