Search
Филтрирай по...

Масло от чаено дърво срещу акне, циреи и гъбички по ноктите!

гъбички

Антибактерицидните и противогъбични свойства на маслото от чаено дърво са отдавна проучени и доказани във времето. Извлича се извлича от растение, което принадлежи към семейство Melaleuca alternifolia, чиято родина е Австралия.

Маслото от чаено дърво е изключително богато на органични компоненти с мощни антибактериални, противогъбични и антивирусни свойства. Поради тази причина локалното му приложение върху кожата при акне, гъбични инфекции по ноктите, въшки, краста, микоза и др., се ползва с огромен успех.

Маслото от чаено дърво се употребява и като локален антисептик в случаите на порязвания, ожулвания, изгаряния, ухапвания и ужилвания от насекоми, циреи, рецидивиращ лабиален херпес, инфекции на устата и носа, и др.

Химикалите в маслото от чаено дърво са безпощадни към бактериите и гъбичките, и намаляват алергичните кожни реакции. Активната съставка в маслото, на което то дължи лечебното си действие, се нарича терпинен-4-ол. Висококачествените масла от чаено дърво трябва да съдържат не по-малко от 30% терпинен-4-ол!

 

Чаено дърво (спрей) на Natural Factorsмигновено успокоява кожата!

Чаено дърво (спрей) е източник на 100% чисто, натурално масло от чаено дърво (Melaleuca alternifolia), получено чрез дестилация с водна пара. Гарантирано съдържа не по-малко от 30% терпинен-4-ол. Терпинен-4-ол е най-активната съставка в маслото от чаено дърво и именно на нея маслото дължи уникалното си действие.

Циреи

Чаеното масло на Natural Factors притежава мощни антибактериални, антисептични и противогъбични свойства. Употребата му се препоръчва при различни кожни заболявания като акне, обриви с различен произход, мазоли, циреи и др. Противогъбичния ефект на маслото позволява неговото приложение и при гъбички по ноктите и микоза. Добавената в маслото мента, допринася за охлаждащия му ефект.

Предлага се в удобна опаковка, под формата на спрей, който спокойно можете да носите навсякъде със себе си! Впръсква се директно върху кожата, колкото пъти е необходимо. Съдържа масло от листата на чаено дърво, алкохол денат, вода, глицерин, ментол, масло от мента (Mentha Piperita).

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top