×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Моята най-щура лятна историяЛятото е сезонът на шеметните емоции и лудия купон. Няма по-добра комбинация от слънце, море, плаж, коктейли и веселие. И понеже градусът на настроението през летните месеци достига своя апогей, призоваваме всеки от вас да сподели своето най-запомнящо се и забавно преживяване през лятото.

Разполагате с цял месец да качвате творбите си като „Коментар” под конкурса на сайта на “Ревита”. След това вашите приятели могат да гласуват за него. Всеки участник в конкурса има право на 1 коментар. Ние ще съберем вашите предложения от сайта на Ревита  и всяко от тях ще бъде публикувано и в раздел “Бележки” на нашата Фейсбук страница. Гласуването там също е от значение. На края на конкурса екипът на Ревита ще събере 5-те участника с най-много гласове на сайта и 5-те участника с най-много гласове във Фейсбук страницата.  От тях ще излъчим победителя!

С Вашето участие в конкурса Вие декларирате, че сте съгласни с тези правила. Не се допускат и ще бъдат изтривани нецензурни, обидни, агресивни и рекламни коментари, дискусии или линкове. Потребители, които публикуват мнения от един и същи ай пи адрес ще бъдат изтривани. Този конкурс се организира от “Ревита” ООД и няма общо със социалната мрежа Facebook.

ВНИМАНИЕ!

Поради голям интерес в последните дни от конкурса, от екипа на Ревита ООД решихме да удължим времето за гласуване с 10 дни. На 10 август ще стане ясно кой печели уникалния афродизиак на Nature`s Way - Мака.

Пожелаваме успех на всички още веднъж!

УСПЕХ! Забавлявайте се!

Коментари (7)

  • slam
  • 2011-07-04 16:52:10
  прекрасни сте
  • Иван Райков
  • 2011-07-05 14:00:15
  Несъм сигурен, че тук трябва да публикувам коментара си за моята най-щура лятна история и ако не е тук моля да ми пратите линк с точното място където трябва да го постна :) Та моята най-щура лятна история беше преди няколко дни :D С приятели бяхме на язовир. Всичко си беше напълно нормално, докато собственика на язовира не дойде и не ни каза, че можем да ползваме едно водно колело, да се разходим из язовира, защото нямаше други рибари освен нас. И ние разбирасе веднага се накачулихме на колелото и както си караме покрай брега изведнъж започват да скачат жаби, които са били на брега, върху нас. Всички яко викове и смях до сълзи, една приятелка, която беше с нас на колелото скочи от него и излезе вир вода, зашото я било страх от жаби. Можеше да се удави, но не момичето я е страх от жабии реши, че трябва да скочи във водата :D :D :D :D :D
  • Lilqna Georgiewa
  • 2011-07-14 11:47:51
  Луди дни колкото щеш.....много от тях са наистина запомнящи се! Един доста комичен ден беше, когато решихме на отидем на плаж миналото лято. Дълго мислихме къде да отидем и след дълги спорове цял час сутринта, набързо събрахме багажа и тръгнахме. Естествено, че не стана на моето, последната дума беше взета от моя такааа скъп любим. Той избра най-добрия плаж, да така беше, малко по-далечко, но все пак... Нали трябва всичко да е хубаво, колко ли пъти ще се наканим да отидем, от работа, семейство все не остава време, нищо, че живеем в морски град! И такааа по пътя решихме да се обадим на наши приятели и да им споделим идеята, те доста я харесаха и се съгласиха да дойдат с нас, но малко по-късно, тъй като нали трябва да се стегне цялата дружина! Ние спряхме и напазарувахме от един супер, след което с песен на уста потеглихме....Моето мило караше толкова плавно и полечка, пееше ли пееше, в същия момент между песните и кикотенето не видя мааалката дупка на пътя, влезе в нея с гръм и трясък и... бум... бам... двете гуми спукани....А ние имаме само 1 резервна....ами сега?! Сетихме се, че нашите приятели са се запътили към плажа и веднага им се обадихме, след час дойдоха и ни помогнаха с гумите.....така, докато стигнем до плажа минаха доста часове....бирата, която бяхме купили вече беше дооооста топличка :))) Но все пак се чукнахме с нея за Наздраве!!!! :)))
  • Димитър
  • 2011-07-21 20:00:19
  Е мога да се сетя за много, но пък има една която може и да ви се стори смешна, и така… След дълго планиране решихме с няколко приятели да отидем на язовира на палатки да половим риба, да пийнем , да си направим купонче. Беше много топло. Някои от нас бяха прекалили с виното,момичетата пиха бира, а ние дай да се правим на газари и пием водка,вино и мисля че имаше и уиски. Бяхме 9 човека. Един от нас прекали много и се напи. Сложиме го да си легне в отделна палатка, за да не пречи на никой и от време на време го наглеждахме, та докато стояхме покраи скарата, чакайки вечерята :D чухме от палатката как момчето, което препи обилно се извика- '' Тез комари кат врапци бре... '' Всички се изгледаха втрещено и си умряха от смях. След това 2 момичета решиха да му се пошегуват и започнаха да бутат, удрят... палатката, след което той пак се обади като каза “Не стига, че комарите ми изпиха кръвта, ами сега и мечки взеха да се навъртат” :D Пак си се посмяхме, но това не беше всичко! След като си легнахме същото момче излязло да погаси нуждите си и видяло лисица, която слязла до язовира да пие вода и се уплашило, доиде при нас в палатката и вика момчета ставаите тука има вълци - запалете огън или нещо такова! Беше много уплашен, но не му повярвах, тъй като преди да доидем той каза, че ще се бъзне с някой . Ала бе сериозен. Казахме му да си ляга, а той отишъл до съседната палатка и седнал в края на палатката да не събуди другите, и заспал така от страх. На сутринта, когато отворих палатката да събудя другите видях как главата му е подпряна на стената на палатката и се е сгушил в крака на другото момче. Викнах няколко мои приятели да го видят и последва мощен смях, от които той подскочи, чудейки се какво става... направо си беше върха :D Извинете ме за грешките, но гледах да го напиша по-бързо, макар и доста неграмотно надявам се да сте се посмяли, макар че ако бях заснел всичко и го кача като клип щеше да е убийствено забавно... :)
  • Дидито
  • 2011-07-24 14:00:39
  Беше преди две лета, когато аз (Дияна), моят приятел (Димитър) и една друга двойка наши приятели (Таня и Петър) решихме да отидем на море. Приготвихме багажа, запалихме колата и потеглихме. Когато пристигнахме, се настанихме по бунгалата и решихме да отидем на плажа, да хващаме тен, да плуваме, да събираме миди и т.н. Аз бях много развълнувана и нетърпелива да се потопя в морето и първа влязох там. Приятелят ми отиде да купи нещо за пиене на всички ни, а другата двойка останаха да се пекат на слънцето. Докато аз съм била във водата, Таня и Петър решили да си направят майтап на мой гръб. Издълбали голяма дупка в пясъка и отгоре сложили хавлията ми. Аз, нищонеподозиращата, видях, че приятелят ми носи освежителни напитки и реших да изляза от морето. Приближавам се към всички с идеята да утоля жаждата си и да се пека на плажа при другите. Тъкмо се канех да легна върху хавлията ми, но докато лягах, паднах в дупката, която Таня и Петър бяха издълбали. Те, разбира се, не спряха да се смеят. Но и аз не останах по-назад, защото така или иначе се получи доста комично. Умрях от срам пред всички, но тази случка остава незабравима за мен. Прекарахме едно чудесно лято и тази година мислим да го повторим. Този път аз съм им намислила доста интересни преживявания .. хаха !!
  • Петя Георгиева
  • 2011-07-26 18:03:03
  Моята най-щура лятна история се случи днес...Въпреки упоритите твърденяи на синоптиците, че ще вали, решихме да отидем на плаж. Уви, точно се настанихме, когато мънички капчици дъжд започнаха да ни охлаждат...След минути се превърнаха в грамадни капки и въпреки желанието ни да постоим, трябваше да се отправим към колата. Седнахме, увити в хавлиите, нооо ...колата отказа да запали..Добре, че нашия гайд разбира от коли и се захвана да ремонтира..Скоро след това бяхме в готовност да отпътуваме, но една кола ни беше препечила пътя и не можехме да се измъкнем...Добре, че шофьора беше там...Но за жалост беше един бавен старец, който не бързаше да тръгва. Беше забавно да го наблюдаваме как старателно се изполива с вода, изтръсква всички песъчнки от себе си, пие вода, след това яде праскова, облече си тениската и шортите, а след това дълго ги връзва. Ииии...тръгва..А ние след него! Междувременно обаче дъжда спря и по пътя решихме да продължим с плажа. Пясъкът беше мокър, вълните огромни и мрачните облаци още си бяха над нас...Върпеки всичко морката вода не беше студена, а и какво повече ти трябва от весела компания и малко пясък и някой-друг бриизър?! :)))
  • Ивелина Кръстева
  • 2011-07-30 10:08:50
  Един ден валеше силно, а улиците във Варна са пословични с това, че се превръщат в реки и стават непроходими- канализацията е стара и в ужасно състояние. Придвижих се с такси, което спря пред магазинчето срещу блока, за да си купя това-онова. Чак като излязох от магазина обаче, си дадох сметка, че съм на отсрещния тротоар и не мога да пресека. Ама наистина не можех! Беше ужасно- водата беше до бордюрите. Вече ставах вир-вода и започнах доста да се изнервям, когато отидох на ъгъла на улицата, изчаках една кола да намали /логично, следва завой/, отворих вратата и се вмъкнах на предната седалка с думите „Извинявам се, но бихте ли ме откарали до другия бряг?”. Господинът беше ужасЕн от мен, промърмори нещо /което от притеснение не си спомням/ и сигурно ме помисли за потенциално опасна и не особено добре с главата... Личеше си, че бърза за някъде, беше с костюм и вратовръзка, но пресече в насрещното, качи колата на тротоара и с нетърпелив жест ме подкани да се изнижа по-скоро. От тогава всеки път като вали подобен порой, се сещам за тази случка, навивам крачолите и притичвам по най-бързия начин през улицата.

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.

Този сайт използва бисквитки/cookies за да ви гарантира по-плавно и бързо сърфиране. С натискане на бутона "Съгласен съм" вие се съгласявате с използването на бисквитки.