×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Важността на качественото хранене при борбата  с рака е извън всякакво съмнение. Онкоболните, които поддържат тялото си заредено с хранителни вещества, не само че увеличават шанса да се справят с инфекциите и да се излекуват от болестите си, но и са по-подготвени да понесат терапията и нейните странични ефекти.

За да се подобрят хранителните навици при пациенти с тежка форма на рак или при преминаващи през химиотерапия или радиооблъчване, да се опита следното:

-Бъдете добре хидратирани, като пиете между 6 и 8 чаши вода на ден.

-Пийте всеки ден 450-600 мл пресен зеленчуков сок по време на хранене или като междинна сутрешна закуска.

-Пийте високопротеиново смуути, съдържащо 25-30 гр суроватъчен протеин веднъж или два пъти на ден, вместо закуска или като междинна следобедна закуска.

-Яжте малки порции през 1-2 часа, вместо големи порции, но по-рядко.

-Използвайте допълнително подправки, билки и есенции за подобряване на вкуса на храната.

-Избягвайте прекалено сладки или прекалено горчиви вкусове, защото третирането на рака може да промени вкуса към храната.

-Яжте меки храни, с по-висок процент на вода в тях като банани, кафяв ориз и сладки картофи и избягвайте твърди сухи храни като зърнени храни, крекери и бонбони.

-Хапвайте на малки хапки и дъвчете добре храната.



Три ключови хранителни добавки

Като основа за добро здраве, болните от рак трябва да приемат тези 3 ключови хранителни добавки:

-Мощни мултивитамини и минерали, доставящи оптимални нива от всички есенциални витамини и минерали.

-Зелени напитки, съдържащи изсушени ечемичена трева, пшенична трева или водорасли като хлорела или спирулина - зелени супер храни, които съдържат много противоракови фитохимикали, особено каротин и хлорофил.

-Хранителни добавки с рибено масло с висока концентрация на омега 3 мастни киселини - ейкозапентаенова киселина и докозахексаенова киселина.



Природни средства за борба с рака

В допълнение към трите основни хранителни добавки, специфичните натурални средства за лечение може да са от полза. Две от най-добрите са протеолитичните ензими и екстрактът от гъба майтаке.

Пролеолитичните ензими, които подпомагат храносмилателните протеини, включват протеазите в панкреаса - химотрипсин и трипсин, бромелин (ензим в ананаса), папаин (ензим в папаята) и Сератия пептидаза (ензим в копринената буба).

Клиничните изследвания постоянно показват, че пролеолитичните ензими подобряват общото състояние на пациентите и тяхното качество на живот и водят от леко до средно повишаване на продължителността на живота. През 2000 г. при швейцарско изследване над пациенти в трети стадий на рак на дебелото черво, 166 пациента получават комбинация от пролеолитични ензими в съчетание с химиотерапията, а 99 пациента са контролна група. Групата, получавала пролеолитични ензими имала 3 години по-дълъг живот.

Пролеолитичните ензими са чудесно безопасно средство, но не трябва да се използват 2-3 дни преди и след операция, тъй като могат да увеличат риска от кървене.



Екстракт от майтаке

Друго полезно натурално средство за болните от рак е екстрактът от гъбата майтаке. Майтаке е източник на съставки, подпомагащи имунната система, като бета-глюкани, за които е констатирано, че осигуряват силно противораково въздействие.

Клиничните изследвания показват, че екстрактът от майтаке спомага за намаляване на страничните ефекти от конвенционалната химиотерапия (и радиооблъчване), като в същото време повишава тяхната ефективност. През 1994г. група от Китай публикува резултати от пилотно изследване над 63 пациента с рак, констатиращо ефективност при солиден тумор - по-висока от 95% и ефективност при левкемия - по-висока от 90%. При предварително изследване над 165 пациента с напреднала форма на рак, ръководено от д-р Хироаки Нанба от Япония, 90% от пациентите на химиотерапия почувствали облекчение на страничните ефекти. Констатирано е, че майтаке ефективно намалява болката при 83% от пациентите, заедно със значително подобрение на симптоматиката или регресия на туморите при 73.3 % от пациентите с рак на гърдата, при 66,6% от пациентите с рак на белия дроб и при 46,6% от страдащите от рак на черния дроб.

При болните от рак екстрактът от майтаке и пролеолитичните ензими могат да спомогнат за облекчаване на симптомите при химиотерапия и за поддържане на тялото заредено с хранителни вещества.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.