×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

ползи от приема на сминдухСминдухът е много достъпно растение. Използва се както в готварството, така и в природната медицина.

Безброй са лечебните свойства на сминдуха. Съставът му е богат на протеини, фибри, витамин С, ниацин, калий, желязо и алкалоиди. Растението е източник и на диосгенин – съединение с подобни на естраогена и стероидните сапонини свойства. Диосгенин стимулира синтеза на собствен естроген, спомага за понижаване на холестерола и подобрява микроциркулацията на кръвта. Всичко това превръща сминдуха не само в лечебно, но и в поддържащо женската красота средство.

Ето кои са здравните ползи, които осигурява сминдухът!

  1. Стимулира производството на кърма. Поради наличието на диосгенин в състава си, растението горещо се препоръчва за всички кърмещи жени.
  2. Тъй като предизвиква маточни контракции, улеснява процеса на раждане. Известно е също, че той намалява интензивността на родилните болки. Внимание: ако сте бременна или планирате бременност, не прекалявайте с употребата на сминдух под каквато и да било форма. Прекомерният прием на сминдух може да увеличи риска от преждевременно раждане или спонтанен аборт.
  3. Облекчава симптомите на дискомфорт и менструални спазми при ПМС, облекчава състоянието при менопауза и тушира усещането за „горещи вълни”, и предотвратява честите смени на настроенията.
  4. Ако искате да увелчите гърдите си, не е нужно да се подлагате на опасни хирургични интервенции. Сминдухът може съвсем реално да реши този проблем! Този си ефект обаче, сминдухът постига в комбинация с още две билки - витекс и люцерна. Специалният стак за увеличаване на бюста, който комбинира екстракти от витекс, сминдух и люцерна, можете да видите тук: Бюст Макс формула.
  5. Съвременните изследвания са показали, че сминдух контролира нивата на холестерол, и особено на липопротеините с ниска плътност (LDL).
  6. Семената на сминдуха са източник на активното вещество галактоманан, което осигурява ползи при различни сърдечно-съдови проблеми. Приемът на сминдух понижава риска от сърдечен удар, а благодарение на богатото си на калий съдържание, сминдух контролира кръвното налягане и благоприятства нормалния сърдечен ритъм.
  7. Осигурява ползи при диабет. Галактомананът, съдържащ се в сминдуха намалява интензитета на захарната абсорбция в кръвта.
  8. Сминдухът извежда вредните токсини от тялото, облекчава храносмилането и ефективно противодейства на запека. Той е и отлично средство срещу киселини. 
  9. Облекчава кашлицата, понижава температурата и успокоява възпаленото гърло.
  10. Благодарение на богатото си на фибри (сапонини, слузни вещества и др.), подпомага профилактиката на рак на дебелото черво.

Revita Ви препоръчва висококачествения екстракт от сминдух на американската компания Nature's Way. 2 капсули от продукта съдържат 1220 mg чист екстракт, извлечен от семената на сминдух. Продуктът на Nature’s Way е сертифициран от Tru-ID™ и Non-GMO Project, чиито тестове гарантират чистота на състава, безопасност и органичен произход без съдържание ГМО.

Прочетете още: 

Виж всички продукти съдържащи Сминдух

 

 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.