×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Диетата, по която американците полудяхаПредлагаме ви една от най-нашумелите напоследък диети в САЩ, с чиято помощ можете да сваляте по 2 кг на седмица. Тя не е драстична, нито крие рискове за здравето. Ефективността й се състои в постепенното отслабване, което е гаранция за задържане на постигнатото тегло дълго време след като я прекратите.

Основният принцип на Американската диета не е абсолютното лишаване от храна, а ограничаването на приеманите калории, което ще трябва да спазвате само 2 дни! През останалите пет дни, можете да хапвате каквото и колкото пожелаете.

През петте дни на невъздържание не е нужно да се ограничавате, с изключение на това, че за времето от едно денонощие, приемът на калории не бива да надхвърля 2000 (за жените) и 2500 калории (за мъжете).

В останалите два дни обаче, приемът на приетите калории е строго ограничен до 25% от обичайните калории, които сте приемали през останалите дни!

Ето примерно меню за двата дни на ограничение:

Закуска: плод и чаша вода

Обяд: 100 гр варено бяло месо

Вечеря: зеленчукова супа, до 150 гр телешки стек на скара

Важно условие е, докато спазвате диетата, да консумирате много вода, за да може организмът ви да изхвърли натрупаните токсини.

Според известни диетолози, диетата освен че е супер ефективна, е и здравословна, тъй като предпазва от развитието на редица заболявания. Тя е лесна за изпълнение, защото единственото, с което трябва да се съобразявате е броят на приеманите калории!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.