Search
Филтрирай по...

Освободи се от ненужния стрес с природните продукти на Webber Naturals!

Стрес и тревожност

Още щом отвориш очи делникът те завлича в шеметното си темпо?  Старите проблеми и дребните тревоги са заели всички пространства в живота ти, без да оставят място за хубавото? Често те обзема безпокойство, с което не успяваш да се пребориш? Искаш да си върнеш контрола по естествен и безопасен начин, но не знаеш как?

 

Довери се на Super Calm и Super sleep – натурални формули срещу тревожност и безсъние, които ще ти помогнат да възстановиш баланса си!

Super Calm и Super sleep са натурални продукти, които без риск за здравето облекчават симптоматиката при тревожност и паник атаки, депресия и безсъние. Ето какво съдържат и как точно действат!

 

Super Calm

Съдържа балансирана комбинация от натурални съставки, която потиска безпокойството и намалява интензивността на паническите атаки.

Всяка капсула Super Calm комбинира извлек от златен корен/Rhodiola rosea/, L-теанин (Suntheanine®), GABA (Pharma GABA®), витамин В5 и витамин С. Благоприятните ефекти на тези съставки върху нервната система и мозъка са добре проучени и доказани.

  • Златен корен. Екстрактът от това лечебно растение се използва основно срещу силна тревожност, както и с цел подобряване на фокуса и паметта. Проявява мощни адаптогенни ефекти и спомага за приспособяването на организма към стрес, промени и физическо претоварване.
  • L-теанин (Suntheanine®) и GABA (Pharma GABA®). Най-мощните природни релаксанти. Приемани в комбинация, стимулират синтеза на серотонин и производството на алфа-вълни в мозъка. Имат редица положителни ефекти върху нервната система, включително отслабване възбудимостта на невроните, потискане на страха и тревожността, възстановяване на спокойния сън през нощта.
  • Витамин В5. Антистрес витамин, който намалява синтеза на стресови хормони от надбъбречните жлези и подпомага производството на невротрансмитера ацетилхолин, който има важно значение за фокуса и паметта.
  • Витамин С. мощен антиоксидант, оптимизиращ абсорбцията на останалите съставки в продукта, стимулира имунитета и поддържа тонуса.

 

Super sleep

Улеснява заспиването и поддържа дълбокия, спокоен сън през нощта. Продуктът Super Sleep съдържа Л-теанин (като Suntheanine®), L-5-Хидрокситриптофан (5-HTP), мелатонин и екстракти от пасифлора, калифорнийски мак, шлемник и липа.   

  • 5-HTP. Аминокиселина, която в организма се преобразува в хормона на щастието – серотонин. Усилва усещането за благополучие и подобрява качеството на съня.
  • Мелатонин. Известен е още като „естествения хормон на съня“. Съкращава времето, необходимо за заспиване, редуцира събужданията през нощта и увеличава продължителността на съня. Установено е, че при чести пътувания на далечни разстояния, работа на смени или емоционален стрес, естественото производство на мелатонин в тялото намалява, което води и до проблеми със съня. В тези случаи се препоръчва прием на мелатонин под формата на хранителна добавка.
  • Пасифлора, шлемник и калифорнийски мак. Комбинацията от тези лечебни растения има мощни терапевтични ефекти върху нервната система и мозък – намалява възбудимостта и безпокойството, нормализира нивата на кръвното налягане, подобрява адаптивността на организма към стрес и напрежение.

Натурални продукти срещу стрес

Производителят на Super Sleep и Super calmWebber Naturals има 50 години опит в индустрията на природни продукти за здраве и красота. Webber Naturals е част от Natural Factors Group (Canada). 

 

Разгледайте и други продукти за възстановяване на емоционалния баланс:

 

Свързани продукти

Още по темата

SOS детски селища
Полезно

„Подари усмивка“ събра 10 300 лв. в подкрепа на SOS каузата

Natural Factors България, които миналата година ни подадоха ръка, за да гарантираме заедно качествената грижа за децата в риск, направиха дарение в подкрепа на SOS каузата в размер на 10 300 лв. Средствата бяха събрани по

Прочетете повече »
Диметилглицин
Здраве и красота

DMG (витамин В15) – най-добрият кислороден балансьор в тялото

Диметилглицинът (DMG), известен още като витамин B15, е мощен антиоксидант с доказани ползи за здравето ни. Въпреки името си не е типичен витамин, а витаминоподобно съединение, тъй като дефицитът му не води до необратими последици

Прочетете повече »
Стареене
Здраве и красота

6 хранителни добавки против стареене, които лекарите препоръчват

За повечето хора думата „стареене“ е плашеща и буди асоциации с отслабване на силите и прогресираща немощ. В същността си, обаче, това е един съвсем естествен процес, етап от живота ни, който трябва да приемем

Прочетете повече »

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top