Search
Филтрирай по...

Освободи се от ненужния стрес с природните продукти на Webber Naturals!

Стрес и тревожност

Още щом отвориш очи делникът те завлича в шеметното си темпо?  Старите проблеми и дребните тревоги са заели всички пространства в живота ти, без да оставят място за хубавото? Често те обзема безпокойство, с което не успяваш да се пребориш? Искаш да си върнеш контрола по естествен и безопасен начин, но не знаеш как?

 

Довери се на Super Calm и Super sleep – натурални формули срещу тревожност и безсъние, които ще ти помогнат да възстановиш баланса си!

Super Calm и Super sleep са натурални продукти, които без риск за здравето облекчават симптоматиката при тревожност и паник атаки, депресия и безсъние. Ето какво съдържат и как точно действат!

 

Super Calm

Съдържа балансирана комбинация от натурални съставки, която потиска безпокойството и намалява интензивността на паническите атаки.

Всяка капсула Super Calm комбинира извлек от златен корен/Rhodiola rosea/, L-теанин (Suntheanine®), GABA (Pharma GABA®), витамин В5 и витамин С. Благоприятните ефекти на тези съставки върху нервната система и мозъка са добре проучени и доказани.

  • Златен корен. Екстрактът от това лечебно растение се използва основно срещу силна тревожност, както и с цел подобряване на фокуса и паметта. Проявява мощни адаптогенни ефекти и спомага за приспособяването на организма към стрес, промени и физическо претоварване.
  • L-теанин (Suntheanine®) и GABA (Pharma GABA®). Най-мощните природни релаксанти. Приемани в комбинация, стимулират синтеза на серотонин и производството на алфа-вълни в мозъка. Имат редица положителни ефекти върху нервната система, включително отслабване възбудимостта на невроните, потискане на страха и тревожността, възстановяване на спокойния сън през нощта.
  • Витамин В5. Антистрес витамин, който намалява синтеза на стресови хормони от надбъбречните жлези и подпомага производството на невротрансмитера ацетилхолин, който има важно значение за фокуса и паметта.
  • Витамин С. мощен антиоксидант, оптимизиращ абсорбцията на останалите съставки в продукта, стимулира имунитета и поддържа тонуса.

 

Super sleep

Улеснява заспиването и поддържа дълбокия, спокоен сън през нощта. Продуктът Super Sleep съдържа Л-теанин (като Suntheanine®), L-5-Хидрокситриптофан (5-HTP), мелатонин и екстракти от пасифлора, калифорнийски мак, шлемник и липа.   

  • 5-HTP. Аминокиселина, която в организма се преобразува в хормона на щастието – серотонин. Усилва усещането за благополучие и подобрява качеството на съня.
  • Мелатонин. Известен е още като „естествения хормон на съня“. Съкращава времето, необходимо за заспиване, редуцира събужданията през нощта и увеличава продължителността на съня. Установено е, че при чести пътувания на далечни разстояния, работа на смени или емоционален стрес, естественото производство на мелатонин в тялото намалява, което води и до проблеми със съня. В тези случаи се препоръчва прием на мелатонин под формата на хранителна добавка.
  • Пасифлора, шлемник и калифорнийски мак. Комбинацията от тези лечебни растения има мощни терапевтични ефекти върху нервната система и мозък – намалява възбудимостта и безпокойството, нормализира нивата на кръвното налягане, подобрява адаптивността на организма към стрес и напрежение.

Натурални продукти срещу стрес

Производителят на Super Sleep и Super calmWebber Naturals има 50 години опит в индустрията на природни продукти за здраве и красота. Webber Naturals е част от Natural Factors Group (Canada). 

 

Разгледайте и други продукти за възстановяване на емоционалния баланс:

 

Свързани продукти

Още по темата

Целулит
Билки

Красива кожа без целулит – Cellulite Control ще ви помогне да го постигнете

Целулитът е доброкачествено нарушение на кожата и хиподермата, характеризиращо се с натрупване на мастни отлагания в съединителната тъкан, която се намира непосредствено под кожата. Много са причините, провокиращи образуване на бучки и трапчинки по бедрата,

Прочетете повече »
Полезно

Общи условия на Facebook игра „Коледна игра в Revita.bg“

Официални правила за провеждане на онлайн игра: 1. Период на играта: От 17.12.20 г. до 24.12.20 г. включително. 2. Организатор: Ревита ООД, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 48. 3. Правила

Прочетете повече »
Пчелен мед от манука
Здраве и красота

Новозеландски пчелен мед от манука – мощен природен антибиотик

  Пчелният мед има различни разновидности – акациев, липов, слънчогледов и още много други. Но чували ли сте за новозеландския мед от манука? Неговите лечебни качества са несравнимо по-добри от качествата на обикновения мед, поради

Прочетете повече »

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top