×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Черен бъз

Как да предпазите детето си от настинките и грипните вируси? Най-сигурната защита в случая е черният бъз – билка с уникални ползи за имунитета и дихателната система!

Накратко за черния бъз. Целебните свойства на черния бъз са известни от хиляди години насам – той е бил ценен от най-значимите за времето си лечители, включително от бащата на медицината – Хипократ. Заради интензивното си оздравяващо действие, черният бъз е едно от най-активно проучваните през последните 60 години лечебни растения. Неговите медицински свойства се дължат основно на съдържащите се в плодчетата му антоцианини – цветни пигменти с мощни антиоксидантни, противовъзпалителни, антибактериални и противовирусни ефекти.

Свойства на антоцианините:

-подпомагат активността на белите кръвни клетки;

-насърчават производството на цитокини - клетъчните сигнални белтъчни молекули, които регулират имунния отговор;

-подобряват комуникацията между имунните клетки;

-потискат растежа на вируси и бактерии;

-поддържат остротата на зрението и укрепват сърцето.

Мощната сила на черния бъз - концентрирана в Самбукус за Деца Оргáник Сироп (Organic Sambucus for Kids) на Nature’s Way!

Самбукус за Деца Оргáник Сироп (Organic Sambucus for Kids) на американската компания Nature’s Way съдържа патентован екстракт от висококачествени култивирани плодове на черен бъз - BioActives®. BioActives® се различава от други екстракти от черен бъз по богатото си на антоцианини съдържание. Той е извлечен от специален сорт черен бъз, известен като Haschberg и отглеждан в областта Щирия (Австрия) от около 70 години насам.

Прецизните грижи, които се полагат за сорта Haschberg са определящи за неговите качества и висока степен на полезно действие:

-отглежда се съобразно методите на органичното земеделие в екологично чиста среда;

-расте в почва, богата на органични вещества, на което се дължи богатото му хранително съдържание (антоцианини и други флавоноиди, витамини, минерали, фибри и др.);

-бере се на ръка, когато активните антоцианини в състава му са достигнали най-високи нива.

BioActives® екстрактът, съдържащ се в Самбукус за Деца Оргáник Сироп (Organic Sambucus for Kids) е извлечен чрез специална технология – без разтворители и химикали, които биха компрометирали качествата му. Ефикасността на BioActives® по отношение на имунитета е клинично тествана.

Изследвания, проведени в Германия потвърждават, че BioActives® допринася за инхибиране растежа на грипните вируси тип А и В, както и на бактериите, причиняващи инфекции на горните дихателни пътища. BioActives® спомага за укрепването на имунната функция чрез повишаване нивата на Т-клетките, В-клетките, интерфероните и определени цитокини (включително IL-2). Благодарение на тези му ефекти защитата на организма срещу вирусни инфекции се увеличава.

Висококачественият екстракт BioActives® не е единственото предимство на Самбукус за Деца Оргáник Сироп на Nature’s Way. Още причини да се доверите на Самбукус за Деца Оргáник Сироп:

-притежава сертификат от USDA Organic и от Quality Assurance International (QAI);

-не съдържа глутен;

-с Kosher сертификат;

Самбукус за Деца Оргáник Сироп е подсладен със сироп от агаве и има страхотен вкус на горски плодове. Може да се приема с цел профилактика или при вече налични симптоми - да се комбинира с лекарства за понижаване на температурата и антибиотици. Самбукус за Деца Оргáник Сироп е най-ефективен, ако се приема още при първите симптоми на простуда и грип!

Разфасовка: 120 ml. Дозировка. За ежедневна употреба: деца от  1-6 год.- 1ч.л. (5ml) дневно, деца от 7-12 год. – 2 ч.л. (10 ml) дневно. За интензивна употреба: деца от  1-6 год.- от 1 до 2 ч.л (5-10ml), два пъти дневно; деца  от 7-12 год.- от 2 до 3 ч.л. (10-15 ml), два пъти  дневно.

В заключение. Да попаднеш на качествена хранителна добавка днес може да се окаже трудна задача. Ето защо не бива да посягаме към случайни продукти, а да правим осъзнат избор на доказал се в годините производител, чиято марка съответства на най-високите стандарти и е сертифицирана от независими организации. Трябва също да се има предвид, че наличието на естествени съставки в даден продукт само по себе си не означава нищо. Истински важните фактори в случая са: начин на отглеждане на растенията, процес на екстракция, стандартизация на екстракта и фармакологична активност, степен на усвояване и много други. Всички продукти на Nature’s Way отговарят на горепосочените изисквания. Nature’s Way е един от най-реномираните брандове в индустрията на хранителните добавки, чийто опит датира от 50 години насам. Компанията не пести ресурси за да поддържа модерни производствени бази, да тества суровините, които влага в продуктите си, да използва само растения и билки, отглеждани в отлични условия.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.