×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Пневмонията представлява инфекция на единия или на двата бели дроба, която обикновено е причинена от бактерии, вируси или гъбички.
Преди да бъдат открити антибиотиците около една-трета от всички болни от пневмония умирали от последвала инфекция. Сега над три милиона души развиват пневмония всяка година в САЩ.

Има различни причини за развитие на пневмония. Някои случаи са резултат от вдишването на малки капки, които съдържат болестотворните организми. Тези капчици попадат във въздуха, когато заразен човек кихне или кашля. В други случаи пневмонията е резултат от проникването в белия дроб на вируси или бактерии, които нормално живеят в устата, гърлото или носа. При нормални обстоятелства имунната система предотвратява възникването на пневмония. Ако имунната система на човек е отслабена от друга болест, може да се развие тежка пневмония. На висок риск са изложени алкохолиците, наркоманите, хората със заболявания на сърцето и белите дробове.

В началото симптомите на пневмония наподобяват настинка, която след това е последвана от висока температура, втрисане и кашлица с храчки. При преглед със стетоскоп се чуват необичайни звуци в областта на гръдния кош. Диагнозата се потвърждава чрез рентгенова снимка. Понякога се наблюдава силна болка в гърдите при вдишване. Най-често се прилага орално лечение с антибиотици без да е необходима хоспитализация.

Ревита Ви препоръчва:

Алое вера (сок от цели листа), 1000 ml

Алое вера (гел и сок), 1000 ml

Алое вера (гел и сок) плодов, 1000 ml

Ехинацея, 400 mg

Черен бъз (плод § цвят), 575 mg

Ехинацея § витамин С, 492 mg

Ехинацея § астрагалус § рейши, 400 mg

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Самбукус (без захар) сироп, 120 ml

Кордицепс, 500 mg

Астрагал (корен), 470 mg

Мирта (кора от корен), 475 mg

Исоп (билка), 445 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.