Search
Филтрирай по...

Тисилин Клийнс Билкова програма


22 thoughts on “Тисилин Клийнс Билкова програма”

 1. Zdraveite,diabetichka sum na 26 godini skoro rajdala i sum s mnogo toksikiran organizum s kojni proqvi na teko akne ,no imam i hashimoto i piq eltiroksin ,ta vuprosa mi e dali shte povliq na diabeta negativno ili ne ? Blagodarq Vi

  1. Д-р Аелита Петрова

   Здравейте,
   В зависимост от тежестта на диабета, разстройството във функцията на щитовидната жлеза може да разстрои допълнително въглехидратната обмяна, което на практика, макар и рядко, се проявява в хипогликемия особено ако диабета се лекува с инсулин. Както разбирате, ще е нужно по- стриктно проследяване на кръвната захар и профилактика на хипогликемията. Предполагам, че вашият ендокринолог е запознат със състоянието ви и координира внимателно медикаментите за диабета и хипотиреоидизма, на базата на редовен контрол на кръвната захар и ТСХ.

   Д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 2. Александра

  Здравейте,

  А трябва ли да се спрат всякакви други хранителни добавки по време на тази програма? Взимам и Еутирокс 100 mg за щитовидната жлеза.
  Благодаря за отговора!

  1. Д-р Аелита Петрова

   Здравейте,
   Както знаете, по време на пречистващи програми е добре да се спират всякакви храни, натоварващи метаболизма и лекарства и добавки, без които може. Ако приемате добавки, за които се изисква някаква продължителност за добър ефект, напр. 3 месеца, 6 месеца или др., е по-добре да не се спират или пречистването да се проведе когато този период приключи. Такива са някои от добавките за ставите, съдовете и хормоналния баланс.

   д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 3. Милена Стоянова

  Здравейте! Имам невродерматит с проява на псориазис до колкото се изказа поредния лекар……Препоръчаха ми тази програма. Моля за съвет.

 4. Здравейте,
  мога ли да приемам този продукт,ако имам камък в жлъчката?
  Благодаря!

  1. д-р Аелита Петрова

   Здравейте,

   Холелитиазата не е противопоказание за тази програма. Но тисилинът и глухарчето имат жлъчогонно действие и в редки случаи могат до доведат до болезнени спазми, особено ако има и възпалителен процес в жлъчката. Ето защо е нужно да се консултирате с лекар, отворен към билколечението.

   д-р Аелита Петрова
   лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 5. Нина Геновска

  Програмата е страхотна, лично съм я изпробвала и резултата беше невероятен 🙂

 6. Dessislava

  Здравейте,
  Закупих си програмата, но изведнъж ме достраша да пия толкова много хапчета на куп. Някъде четох, че може да се стигне на трудности при преглъщане, болка в областта на гърдите, затруднено дишане, ректално кървене, гадене и пр. Какви опаности крие всъщност приема? Възможно ли е да си докарам нянакви проблеми….вместо пречистване ? Има ли опасност и от промяна на теглото?
  ПРедварително благодаря!
  Поздрави,
  Десислава

  1. Ревита

   Здравейте,

   Изпратихме Вашето запитване на нашия консултант, д-р Аелита Петрова. Може да отнеме известно време, докато получите отговор.

   Приемът на Тисилин е без установени странични ефекти. Разбира се, индивидуалният фактор винаги съществува. Ако имате други въпроси, не се колебайте да ни попитате.


   Хубав ден,
   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

  2. д-р Аелита Петрова

   Здравейте, Десислава,
   Първата и втората фаза не могат да Ви навредят по никакъв начин, защото стимулират обменните процеси и разграждането на токсините в кръвообръщението/лимфата, черния дроб, бъбреците и кожата. Третата фаза има слабително действие, ефектът зависи от склонността Ви към запек или разстройство, затова започнете с 1 капсула от третата фаза и в следващите вечери увеличавайте с по 1 до 3. Ако получите разстройство или болка в хемороидалните възли /ако имате хемороиди/, намалете дозата на 2 или 1 капсула. В краен случай, ако се притеснявате, пийте само първа и втора фаза – билките са много хубави! за пречистване и си вземете по нежен природен лаксатив – алое, напр. /натуралакс/, вместо третата фаза, която е смущаваща при някои колити и хемороиди. Теглото не се променя като пряк ефект от програмата. Но пречистения организъм усвоява храната по-пълноценно, има нужда от по-малко храна, а това може да доведе до намаляване на теглото. Ако се решите и приложите програмата, моля Ви за обратна информация. С това ще помогнете на следващите отговори и ще съм Ви много благодарна!

   Д-р Аелита Петрова
   Лекар в Национална генетична лаборатория, биохимик
   Учител по рейки

 7. Мария Николова

  Здравейте,
  Правилно ли съм разбрала, че ако трябва да се прилагат 3те фази едновременно, сутрин трябва да се изпият общо 4 капсули (1капсула от Iва фаза + 3капсули от IIра фаза); и вечер – общо 7 капсули (1капсула от Iва фаза + 3капсули от IIра фаза + 3капсули от IIIта фаза)?
  Много Ви моля потвърдете изчисленията ми!
  Благодаря!

  1. Ревита

   Здравейте,

   Да, съвсем правилно сте разбрали схемата на приемане на Тисилин. Ако имате други въпроси, с радост ще Ви отговорим.

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

 8. Петя Спасова

  Синът ми скоро ще навърши 13 години, може ли да направи тази програма и в какви дози. Благодаря!

  1. д-р Аелита Петрова

   Здравейте, Петя,
   Тази програма е твърде силна за дете на 13 години. Ако ми разкажете повече за проблема на Вашето дете, бих могла да препоръчам по-подходяща програма.

   Д-р Аелита Петрова
   Лекар в Национална генетична лаборатория, биохимик
   Учител по рейки

 9. Вера Борисова

  ПРИ ИЗВАДЕНА ЖЛЪЧКА И ПРИЕМ НА МАЛКА ДОЗА АНТИДЕПРЕСАНТ С РИВОТРИЛ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПРИЛОЖИ ТАЗИ ПРОГРАМА

 10. А може ли примерно да се използва само 1 и 2 фаза защото прочетох че в трета може да възникнат проблеми ?

  1. Ревита

   Здравейте,

   И трите фази се прилагат едновременно и успоредно. Всяка една от фазите си има описана дозировка и приложение и цялата програма свършва за 15 дни. Не знам за какви проблеми говорите по време на третата фаза, но ако се притеснявате, най-добре е да се консултирате със специалист.

 11. Здравейте , хапчетата на гладно ли се приемат или няма значение ?

  1. Ревита

   Здравейте,

   Капсулите се приемат по време или след хранене, задължително с пълна чаша вода (250 мл)

   Поздрави,

   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

 12. Г. Тодорова

  Трите фази едновременно ли се прилагат или последователно

  1. Мария Радоева

   Здравейте,

   И трите фази се прилагат едновременно и успоредно. Всяка една от фазите си има описана дозировка и приложение и цялата програма свършва за 15 дни.

   Ще се радвам, ако мога да помогна с друго! Лек ден!

   Мария

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top