×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Поредният продукт, който ви осигурява високи нива на енергия, подобрени тренировки и възстановяване, е на основата на листа от манго и е представен като супер ефикасен. Този екстракт беше показан на Expo West, заявявайки клинично доказана съставка с разрастващо се бъдещо търсене.

В десет проучвания за подпомагане на умствената енергия, тренировките и възстановяването, на Natural Products Expo West, зинамитът отчита резултати, като значим продукт при активно/спортно хранене.

Накратко за листата от манго

Листата от манго имат високо съдържание на флавоноиди и феноли и са мощен антиоксидант. Те притежават и хипотензивни свойства, с които спомагат да се намали кръвното налягане. Листата на мангото са от полза и при нормализиране нивата на инсулина в кръвта.

Относно съставката

 „Зинамитът е вълнуваща съставка за използване в напитки и други модерни системи за доставка“, казва Девин Стаг, главен оперативен директор на компанията PLT Health Solutions. „Разработването на водоразтворима версия на Zynamite и продължаващата клинична програма, свързана с тази съставка, говори за ангажимента на нашия партньор за иновации- Nektium, да поддържа тази съставка в бъдеще“, добавя той.

Zynamite S, водоразтворимата версия на съставката, е подходяща за готови за пиене напитки и шотове, където неутралният вкус, разтворимостта, устойчивостта на топлина и прозрачността на разтвора, са ключови. Разработването на водоразтворима версия на съставката беше необходимо, за да се отговори на търсенето на иновативни енергийни, спортни и хидратиращи напитки. Според Innova Market Insights, 56% от потребителите по света редовно използват продукти за хидратация във връзка с упражнения, а повече от една трета от тези потребители използват енергийни напитки.

Зинамитът се откроява като нестимулираща енергийна алтернатива, която естествено повишава умствената и физическата енергия по по-интелигентен начин.

Клинични доказателства

Zynamite е оценен за данни и безопасност в десет клинични проучвания. В проучване от 2020 г. е доказано, че съставката не е стимулант, поради факта, че няма ефект нито върху сърдечната честота, нито върху кръвното налягане. Друго проучване от същата година установява, че тя подобрява когнитивните резултати при възрастни при набор от когнитивни задачи. През 2024 г. независимо проучване оценява ефектите на Zynamite PX (Zynamite, комбиниран с кверцетин- известен антиоксидант с ползи за сърдечното здраве и не само) върху най-добрите гръцки национални баскетболисти, по време на тест за стимулиране на баскетболните упражнения. Участниците в групата завършват теста по-бързо, показвайки статистически значимо подобрение във времето за обиколка, в сравнение с тези в плацебо групата.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мая Долапчиева

Казвам се Мая Долапчиева и съм копирайтър (завършила география и журналистика в СУ ‚,Св. Климент Охридски“).

В последните години се изявявам и като учител, макар и да нямам завършена педагогика.

Имам дългогодишен опит в копирайтинга и съставянето на текстове, които винаги се старая да бъдат интересни, представящи необходимата информация и лесно „смилаеми“. За мен е както работа, така и удоволствие да пиша. Поради тази причина се надявам, че някъде във времето ще мога да се похваля и със собствена книга.

Много обичам децата и съм посветила не малка част от живота си на тях. Имам опит с малчугани на възраст 4-10 години. Обичам да им помагам и да им показвам, че научаването на нови неща може да бъде много интересно и полезно. Покрай тях и дъщеря ми, започнах доста да се интересувам и от здравословно хранене, за което съм писала не веднъж.

Смятам, че тялото ни е храм, който, ако не пазим, бързо ще бъде ‚обсаден‘ от неразположения и болести, от които никой не се нуждае. Вкъщи винаги се старая да приготвям здравословна храна и много рядко прекалявам с вредната такава. З

ащото животът е прекрасен и можем да му се радваме на 100% само, когато сме здрави!

Затова и винаги преди всичко, си пожелавам здраве за мен и близките ми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.