×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Един от най-успешните продукти на Revita.bg – Alive! Hair, Skin & Nails Multivitamin, получи високо признание на организирания от списание GRAZIA конкурс Mother and Baby Awards 2024. Бюти мултивитаминът е победител в категория Най-добър продукт за коса, кожа и нокти с марката Alive, като печели приза за трети път.

Церемонията по награждаване се състоя на Capital Ford kd 28.03.2024 г., където престижната награда бе официално връчена на маркетинг мениджъра в Ревита Евгения Александрова.

Конкурсът Mother and Baby Awards се провежда неколкократно в България и цели да представи и награди качеството и иновациите на продукти и услуги, постигнати от бизнеса в индустрията на грижата за майката и бебето.

Трикратният победител в конкурса – Alive! Hair, Skin & Nails, е специализиран мултивитамин с дълбоко възстановяващо кожата, косата и ноктите действие. Съставът му комбинира супер бионалични витамини и минерали, включително биотин и силиций, както и колаген, хиалуронова киселина и растителни екстракти.

Alive! Hair, Skin & Nails Multivitamin предоставя пълноценна грижа за жените от различни възрасти, осигурявайки най-важните хранителни вещества за поддържане на естествената красота.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.