×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

За милиони хора поглъщането на таблетки и капсули като начин на прием на хранителни добавки може да бъде неприятно или дори невъзможно. Но какво би се случило, ако тези хранителни добавки се предлагат под формата на желирана таблетка за сдъвкване - “гъми”.
 
Гъми се очертава като високоефективна форма за прием, отговаряща на регулаторните стандарти за точност, ефикасност и стабилност на съставките, като едновременно с това предлагат удобен и приятен начин за консумиране на хранителните добавки. За разлика от традиционните таблетки и капсули, желираните таблетки могат да поберат както сухи, така и течни активни съставки в рамките на една таблетка. В гъмитата лесно могат да се замаскират и неприятните и горчиви вкусове, които са характерни за определени вещества.
 
Освен това много потребители са вегани или вегетарианци и търсят гъмита, съответстващи на техните предпочитания. Желираните добавки на растителна основа са подходящ вариант, тъй като не съдържат съставки от животински произход.
 
Притеснявате ли се от съдържанието на захар? Отминаха дните, в които приемането на желирани таблетки означава прекомерна употреба на захар. Днешните формулировки предлагат опции, които са с ниско съдържание на захар или изцяло без, като едновременно с това осигуряват възхитително вкусово изживяване.

В обобщение, желираните гъмита се оказват идеални като хранителни добавки, поради няколко ключови предимства:

  • Прецизно дозиране
  • Възможност за комбиниране на различни видове активни съставки
  • Отлична стабилност
  • Прикриват добре неприятни вкусове
  • Приятни аромати
  • Веган продукти
  • С ниско съдържание на захар
Както може да се очаква, формулата за направата на желираните продукти е от изключително значение. Добавянето на витамини и други продукти може значително да повлияе на вкусовия профил. Например, Витамин С е особено кисел, което налага добавянето на буферни соли, за да се балансира вкуса. Различните витамини изискват включването на различни добавки. Следователно, експериментирането е от съществено значение за изработването на идеалната капсула.
 
Производителите на хранителни добавки много често прибягват и до мнението на независими експерти.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Силвана Галенова

Магистър - Фармацевт с познания в ботаниката, фармакогнозията, токсикологията, лекарствените взаймодейстия, фитотерапията и шуслеровата терапия.

Интересува се от всички иновации, настъпващи в сферата, които биха били полезни на пациентите.

Привърженик на здравословния начин на живот.

Продуктът беше успешно добавен в любими.