×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Билки за красота Употребата на билки за разкрасяване датира от дълбока древност. Още в античността дамите да разчитали на растенията, за да запазят свежия и красив вид. Те са знаели как да приготвят семената, корените и листата от различни билки. В Рим, Китай, Индия, Америка растенията се използват повече от 5000 години, за да помогнат на жените в техния път към съвършенство. Днес това не се е променило. Билките се прилагат самостоятелно или в комбинации. Те действат както вътрешно, така и външно. Осигуряват блясък, еластичност, здравина на косата, кожата и ноктите.

Куркума.
Куркумата се използва, за да гарантира нежния и бляскав вид на дамите с по-светла кожа. Растението може да се прилага като маска, както и да се приема вътрешно, за да предотврати бактериални инфекции. Куркумата е едно от най-добрите средства за борба с леката пигментация. Тя може да се прилага както на лицето, така и по цялото тяло. Ароматната подправка е популярна и като съставка в някои слънцезащитни кремове. В Индия жените употребяват пастата от куркума за премахване на нежеланото окосмяване по цялото тяло.


Лайка.
Лайката се употребява като средства за защита на кожата, очите и косата. Съществуват редица маски, масла, лосиони и кремове на основата на лайка. Маслото от лайка е много ефикасно за премахване на акне и борба с други кожни проблеми. Билката е силен антиоксидант и действа противовъзпалително. Специалистите препоръчват прием на лайка за хора, които имат проблеми с косопада. През Средновековието дамите са използвали отвара от лайка, за да скрият тъмните кръгове под очите си и да им придадат блясък и сияние.

Алое Вера.
Алое Вера има много е разнообразни приложения. Растението обаче е много подходящо за лечение на кожни раздразнения и белези. То има силно обезболяващо и антибактериално свойство. Една от най-добрите и ефективни маски за лицето е комбинацията от алое вера, мед, лайка и водорасли. Алое вера е основна съставка на кремове, шампоани и балсама. Билката лекува успешно кожни изгаряния и косопад. Може да се приема както външно, така и вътрешно, което помага за по-бързото регенериране на засегнатите клетки. Растението е мощен антиоксидант, който забавя стареенето на клетките, предотвратява образуването на тумори и оказва благотворен ефект върху кожата, а гинеколозите го препоръчват срещу кисти и сраствания.

Хиалуронова киселина.
Хиалуроновата киселина е истински „фонтан на живота“. Тя се съдържа в съединителната тъкан и е от основно значение за красивата кожа. Чудотворната киселина запазва водата в клетките,  обогатява ги с хранителни вещества и по този начин предотвратява изсушаване и състаряване на кожата. Тя може да се приема както вътрешно, така и да използват кремове, лосиони и маски. В комбинация с колагена тя изглажда бръчките и възвръща свежия и приятен вид на епидермиса. Освен това се грижи и за здравината на костите и ставите.

Ракитник.
Не толкова познат, но изключително полезен за косата, кожата и ноктите, ракитникът е богат на Омега-7 ненаситена мастна киселина. Приемът му подпомага за заздравяване на ноктите, изглажда кожата и прави косата още по-мека и здрава. Освен това Омега-7 се грижи и за лигавиците в цялото тяло като ги стимулира да произвеждат секрет. Ето защо маслото от ракитник е много ефикасно при дами в менопауза. То лекува изгаряния на кожата, възпаления, рани, екземи. Употребява се и при язви и други поражения на тъканите. Ракитникът успешно се справя с бръчките, сухата и лющеща се кожа. Редовният прием помага за регенерацията на тъканите. Вече има и доказателства, че ракитникът намалява холестерола и поддържа сърцето здраво.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.