×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Край на импотентносттаЕректилната дисфункция или импотентността при мъжа е невъзможност за постигане на ерекция или нейното поддържане. Заболяването може да е сигнал за сериозни сърдечни проблеми. В повечето случаи артериите на пениса, които трябва да се пълнят с кръв по време на ерекцията, са запушени. Почти всички мъже, които страдат от импотентност са с висок холестерол. Това води след себе си смъртоносни заболявания като инфаркт и инсулт. Статистиката сочи, че 18% от българските мъже страдат от еректилна дисфункция. При по-възрастните (между 40 и 50 години) процентът скача на 20. Добрата новина е, че не само добре познатите Виагра и Левитра могат да помогнат да възвърнете сексуалната си мощ. Много билки и хранителни добавки са достатъчно ефективни, за да ви направят истински Аполон в леглото.

ДХЕА – Дехидроепиандростеронът е хормонът на енергията и мъжката сила. Той се произвежда от надбъбречните жлези, предшественик на половите хормони естроген и тестостерон. Нивата на ДХЕА в кръвта са максимални при 20- годишните, но след това спадат с възрастта и могат да намалеят до 20-30%  при 70 – 80-годишна възраст. Без съмнение ДХЕА помага на мъжете, които имат проблеми с ерекцията.
Внимание! Не прекалявайте с приема на ДХЕА. Ако предозирате тази хранителна добавка, може да се намесите в естествения баланс на половите хормони. Един от най-неприятните странични ефекти са пъпките. При много високи доби ДХЕА може да повиши „лошия” холестерол.

Епимедиум /Разгонен козел/ – Тази традиционна китайска билка без проблем помага, за да се справите с еректилната дисфункция. Тя се счита и за естествен афродизиак. Не на последно място епимедиумът стимулира по естествен път синтеза на тестостерон като по този начин трайно повишава либидото.
Внимание! Засега не са открити странични ефекти на тази билка, но в големи количества тя може да доведе до разреждане на кръвта и понижаване на кръвното налягане.

Фолиевата киселина – Една от основните съставки на Виаграта е фолиевата киселина. Вече има доказателства, че сама по себе си тя помага за увеличаване на либидото, както и плодовитостта на мъжете.
Внимание! Все още няма описани странични ефекти на фолиевата киселина. Специалистите препоръчват обаче да не прекалявате с дозировката.

Гинко билоба – Гинко билобата се справя с импотентността като увеличава притока на кръв към пениса. Билката помага и за намаляване на страничните ефекти на антидепресантите, които често са свързани със сексуалното желание.
Внимание! Гинко билобата може да увеличи риска от силно кървене. Това е опасно по време на операция или медицинска интервенция, както и за хора, които вземат лекарства за разреждане на кръвта.

Азиатският женшен – Азиатският женшен е сред най-известните билкови средства в наши дни. Той се използва като тонизиращо средство от векове. Някои проучвания показват, че билката успешно се бори с еректилната дисфункция.
Внимание! Женшенът се счита за безопасен, но може да понижи нивото на кръвната захар. Ето защо бъдете внимателно, ако вземате женшен и страдате от диабет. Не се препоръчва приемът на билката в комбинация с антидепресанти.


Йохимбе – Йохимбе е дървото, за чиято кора се говори, че съдържа специален алкалоид, който има свойството да разширява кръвоносните съдове най-вече в областта на половите органи. При мъжете тя стимулира ерекцията, а при жените води до по-добро кръвоснабдяване на половите органи и това увеличава шансовете за пълноценен оргазъм.
Внимание! Йохимбе може да доведе до високо кръвно налягане, сърцебиене или тревожност.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Гинко, 460 mg

Корейски женшен, 56о mg

Епимедиум/ Разгонен козел, 500 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Джинджифил (корен), 550 mg

Лют червен пипер (плод), 450 mg

Свещен босилек, 450 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.