×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Alive! Мултивитамини" е най-пълноценната и богата на витамини хранителна добавка, създадена от натурални съставки, която побеждава хроничните болести!Ние всички знаем, че винаги е по-добре витамините и минералите, които пием, да произхождат от естествени растителни източници, а не от химически заводи. Но ако погледнем рафтовете на аптеките и магазините, ще се убедим, че много повече от хранителните добавки и витамините са произведени от изкуствени химически съставки, отколкото от естествени източници. Затова, когато става въпрос за изключителни хранителни добавки с натурален произход, списъкът е доста кратък.Alive! е една от добавките от този кратък списък. Според експертите тя е най-добрият продукт на Nature's Way, американската компания за органични хранителни добавки, която е № 1 на американския пазар вече повече от 40 години. Alive! е толкова добра, че е почти учудващо, че е така широко и лесно достъпна. Нейните витамини и минерали произхождат изцяло от натурални източници (т.нар. „супер храни") и затова няма нищо свръхестествено в способността й да предпазва и дори да обърне хода на тежки и хронични болести. Научната литература изобилства с клинични проучвания, че тези „супер храни" са мощни средства за борба с болести като някои видове рак, диабет, сърдечни болести и др.Нека погледнем по-отблизо какво има вътре, започвайки от основната съставна група: комбинацията от зелени храни. Тя включва спирулина и хлорела - и двете са „супер храни", които ефикасно се борят с различни болести. Спирулината, например, съдържа мощни противоракови фитохимикали, а хлорелата - специален фактор за растеж, който подпомага възстановяването на увредени нервни тъкани. И двете „супер храни" са богати на хлорофил, който пречиства кръвта и черния дроб. В допълнение, спирулината е незаменим източник на лесно усвоими протеини. Например, благодарение на 30 гр спирулина животинските белтъчини от телешкото се усвояват дванадесет пъти по-добре.В тази група се включват, също така, ечемик, глухарче (прекрасна билка за поддържане функцията на черния дроб и контролиране на кръвната захар), жито, мощен антиканцерогенен фитохимикал и няколко други съставки. В предлаганата комбинация те са изключително мощно средство за борба с посочените по-горе болести и подпомагат цялостно доброто здраве.По-нататък, Alive! съдържа смес от аминокиселини, които също се извличат от споменатите вече „супер храни". Всяка таблетка съдържа 100 мг „Зеленчукова градина", които са комбинация от стрити на прах градински зеленчуци като чесън, спанак, шотландско зеле и др. Те също са източник на фитохимикали, които се противопоставят на болестите и поддържат оптимално здраве. Разбира се, винаги е по-добре да ядеш сурови зеленчуци от градината, а не да ги пиеш като добавки, но в действителност, тъй като повечето хора не ядат необходимото количество зеленчуци, използването на тази добавка е една подходяща алтернатива.

Следващата съставна група е „Плодова градина", която включва стрити на прах червени боровинки, боровинки, сливи, ягоди и други плодове. Тя е много важна, защото осигурява други много важни фитохимикали, които не могат да бъдат набавени от другаде. Както и в останалите случаи, тази добавка предлага удобен начин да усвоите лековити хранителни вещества въпреки, че не сте имали възможност да ядете през деня тези плодове.

Друга група е комбинацията „Защита чрез гъби", която се състои от няколко вида медицински гъби. Те доказано стимулират имунната система и действително обръщат хода на някои видове рак при много пациенти. Съществуват много японски научни изследвания върху тези гъби и на болните от рак в Япония редовно се дават продукти от тях.

В списъка на съставните вещества са и 100 мг храносмилателни ензими, които подпомагат тялото в усвояването на хранителните елементи, съдържащи се във всички споменати до тук групи.

След това ще намерите 100 мг Омега-3 мастни киселини, които се съдържат в стрити на прах ленено и слънчогледово семе. Най-вероятно сте добре запознати с ползите от Омега-3 наситените киселини и лененото семе, но в случай че не сте, кратката версия е, че те са „добри мазнини", които поддържат здравето на сърдечносъдовата система и дори могат да помогнат лечението на болестите от този вид.

Най-накрая, Alive! съдържа комплекс от цитрусови биофлавоноиди, които са още една впечатляваща група от стимулиращи имунната система фитохимикали.

Като съберете всичко това на едно място, получавате много внушителен асортимент от подсилващи здравето, побеждаващи болестите, извлечени от натурални растения съставни части, които на практика всеки е добре да добави към дневното си меню. Няма човек, който да не спечели от ежедневния прием на Alive!

Подходящ е за рак, диабет, сърдечни болести, депресии, синдром на хронична умора, храносмилателни нарушения, остеопороза, затлъстяване, Алцхаймер, заболявания на черния дроб, подсилване на имунната система и др.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.