×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Омега-3 пази панкреаса от ракОмега-3 в комбинация с витамин С и витамин Е намаляват риска от развитие на рак на панкреаса с над 30%. Данните са от резултат на проучване на американски учени от Калифорнийския университет на Сан Франциско. Според тях антиоксидантните свойства на витамините С и Е в комбинация с ненаситените мастни киселини намаляват риска от рак с до 33%. Витамините намаляват вредните последици от оксидативния стрес и по този начин не позволяват на клетките да мутират.
От друга страна честата консумация на вредни мазнини може да повиши опасността от този вид смъртоносни тумори. „Това е още едно доказателство, че сами може да вземем в ръце отговорността за здравето си. До променим начина си на хранене, да спортуваме повече, да вземаме подходящи витамини и минерали”, казва ръководителят на проучването д-р Пейдж Браси от Катедрата по  епидемиология и биостатистика. "Факт е, че хората, които непрекъснато се тъпчат с мазни храни са изложени на сериозна опасност от рак на панкреаса. Това обяснява и фактът, че САЩ е една от страните, в които има най-много болни от рак на панкреаса. От друга страна редовният прием на Омега-3 и витамини може да намали този риск драстично”, допълва тя. Д-р Браси и колегите й анализирали здравните картони на 532 пациенти с рак на панкреаса. Доброволците трябвало също така да попълнят и специален въпросник. Оказало се, че вредните мазнини могат да увеличат опасността от появата на тумори с до 60%.
Ракът на панкреаса е един от най-смъртоносните видове рак. Заболяването  има лоша прогноза – до 5 години оцеляват само 2.5% от пациентите. Болестта е изключително резистентна на химиотерапия, на лъчева терапия или на оперативна намеса. Мъжете са изложени на почти двойно по-голям риск.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.