×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Тайната на лайкатаИмали сте тежък и ужасен ден, чувствате се под стрес и напрежение... Може би чаша с лайка ще ви успокои. Знаете ли обаче, че този навик ще ви направи и по-красиви и сексапилни?!
Свойствата на лайка са наистина чудодейни. Има безспорни доказателства, че растението се справя при проблеми на стомашно-чревния тракт. Действа успокоително при гастрит, проблемно храносмилане, раздразнени черва, пептична язва, спазматично дебело черво. Това обаче не е всичко! Лайката успокоява зачервявания, намалява подувания, справя се с кожни проблеми като дерматит и предотвратява възпаления и негативни последствия от различна козметика. Красивото цвете се грижи за вените и така заличава грозните капиляри, които се появяват по лицето с възрастта.
Още от древността лайката се е използвала от египтяните като средство за красота. Етеричното масло има благотворен ефект върху лицето, тялото и косата. То е неизменна част от много кремове и лосиони. Разбира се, трябва да знаете, че ако сте алергични към хризантеми и амброзия, най-вероятно няма да понесете и лайката.
Растението действа в няколко аспекта. От една страна то успокоява нервната система, бори се с безсънието и стреса. От друга лайката влияе директно върху кожата и косата. Специалистите са категорични, че за да изглеждате добре се нуждаете от поне 7 – 8 часа спокоен сън. Лайката ви дава възможност за това без на сутринта да се събудите замаяни. Нощният крем, в който има лайка пък хидратира и възстановява епидермиса, помага за регенерацията на клетките. Доказано е, че козметиката, който съдържа това растение успешно премахва бръчките и лекува чувствителна кожа около очите и устните.
Перилните и почистващи препарати, шампоаните и сапуните често съдържат толкова много химикали, че в продължение на часове кожата на ръцете и лицето ви не може да се възстанови от тяхното вредно въздействие. Натуралните кремове и сапуни с лайка обаче омекотяват кожата и помагат за бързата й регенерация.
Акнето и пърхутът са едни от най-големите врагове на красотата. Може да се справите със страховитите пъпки с помощта на продукти, които съдържат лайка. Причината е, че растението помага за по-лесното почистване на кожата, отваря порите и хидратира епидермиса. Повишеното омазняване на скалпа се третира по същия начин. Омазняването на кожата на главата води до свръхпроизводство на клетки, които се изсушават и падат под формата на грозни бели снежинки. Може да кажете „сбогом” на проблема като третирате косата и кожата на скалпа с лайка.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.