×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Цветът на лицето показва дали сме здравиНеобичайният цвят на лицето може да ни подскаже наличието на различни заболявания на вътрешните органи.

Така например, непрекъснато зачервеното лице, сигнализира за проблеми със сърдечносъдовата система, а за съжаление може да означава, че човекът има сърдечен порок.

Посинелият цвят по бузите, челото или устните пък често е показател за наличието на белодробни болести като най-вече емфизем и бронхиална астма.

Хората, чиято кожа е бледожълта и покрита с бели петънца, е възможно да страдат от изтощение и невроза.

Широко известен факт е, че бледият цвят на лицето най-често свидетелства за наличието на анемия. В тези случаи е препоръчително посещението при хематолог.

Кафеникавите петна (обикновено явяващи се върху скулите) могат да означават, че е налице бъбречно заболяване и/или инфекция на пикочния мехур.

Зеленикавият оттенък на кожата на лицето пък може да е показател за проблеми със жлъчката, с черния дроб или пък за злокачествено заболяване.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.