×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Профилактика и лечение на черен дробЧерният дроб е най-големият вътрешен орган, заемащ значителна част от коремната област и тежи около 1200 – 1500гр. при възрастен човек. Милиардите клетки в него постоянно изпълняват функции, които поддържат чистотата и хармонията в организма. Това е нашият филтър, който не допуска токсини и опасни вещества в кръвоносната система и приема целия поток вещества от червата. Нито едно вещество не може да отиде в кръвоносната система без да е филтрирано от черния дроб.

Как черния дроб ни защитава от токсините?

Всеки ден черният дроб води борба с огромен брой отровни вещества – алкохол, лекарства, оцветители, консерванти, пестициди, вируси, тежки метали и др. За да ни защити от опасните вещества, толкова важният ни орган превръща лошите елементи в други вещества с други свойства. Само в рамките на едно денонощие кръвта ни се филтрира най-малко 400 пъти.

Как става пречистването на кръвта?

Преминавайки през мембраните, всички шлаки и токсини попадат в чернодробните клетки, които се наричат хепатоцити. Те са уникални химически лаборатории, в които за 1 минута се извършват 20 млн. химически реакции. Тези клетки са биологично активни и абсорбират шлаките и токсините в себе си. Те преработват вредните вещества в безвредни водоразтворими форми.

Съществуват множество заболявания, свързани с нарушената функция на черния дроб. От него зависи дейността на имунната система. Ето защо хора с проблеми с черния дроб често боледуват от простудни заболявания. Опитвайки се да се излекувате, вие пиете антибиотици, след което отново се разболявате, понеже антибиотиците увреждат функциите на черния дроб.

Красотата и външният вид също са свързани с работата на черния дроб. При хората с увреден черен дроб кожата изсъхва, ноктите се чупят, косата започва да пада. Такива хора напълняват лесно, а жените получават гинекологични проблеми. От добрата работа на черния дроб зависи ендокринната, нервната и сърдечно-съдовата системи. Повечето хора с увреден черен дроб попадат в рисковата група на диабетици от втори тип. В допълнение техният сън е нарушен и страдат от повишена раздразнителност и умора. Днес при 80% от хората на 35 години  половината от клетките на черния дроб са задръстени с вредни вещества. Точно тези клетки са предразположени към ракови деформации.

Как да разберем как е черният ни дроб?

 

Много от хората казват, че не усещат болка в черния дроб. Това е така, защото той наистина не боли. Причина за това е фактът, че в него няма нервни окончания. Може да почувствате само тежест и дискомфорт. Болките отдясно обикновенно са свързани с проблеми с жлъчката. Наша е отговорността да поддържаме неговото здраве, дори  и да не чувстваме, че има проблем. Препоръчително е периодично да правим кръвни изследвания, за да сме сигурни в неговото състояние. Днес медицината е изключително напреднала и съществуват много средства за пречистване, възстановяване и поддържане на здравето на черния дроб.

 

Коментари (1)

    • milcho
    • 2012-03-23 07:20:50
    prostichko qsno i tochno napisano i za obiknovedni hora bravo

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.