×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Дикалциев фосфатДикалциевият фосфат или DCP е калциева добавка, която е често срещана в готовите зърнени закуски, обогатеното брашно, макаронените изделия, храната за пилетата и кучешката храна. Освен това се използва във фармацевтичната индустрия като съставка, която втвърдява таблетките и при средствата за премахване на телесна миризма. Дикалциевият фосфат се използва и като средство за контролиране на зъбния камък в пастите за зъби.

Дикалциевият фосфат е познат като калциев монохидроген фосфат и представлява двуосновен калциев фосфат. Обикновено се среща като дехидрат, но може да бъде и термично обработен до андихрозна форма.

Ползи за здравето от дикалциевия фосфат

Дикалциевият фосфат може да се използва като хранителна добавка, доставяща едновременно калций и фосфати. Тези два химични елемента действат синергично за доброто здраве и са полезни за хората, кучетата и конете за увеличаване нивата на калций и фосфат, особено при стрес, по време на растеж и след нараняване.

Фосфатите са химични вещества, които си взаимодействат с калция и подобряват състоянието на мускулите и костите. Фосфатите са необходими за съхраняването на енергия и за балансирането на метаболизма. Те са полезни и за бъбреците и подпомагат абсорбцията на витамините от група В.

Едновременният прием на калций и фосфати увеличава ефекта и от двете химически вещества в тялото.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.