×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Здравейте, д-р Маринчев, разкажете ни накратко какви услуги предлага Вашият кабинет?

Кабинетът е специализиран в областта на нетрадиционната медицина. Правя изследване на цялото тяло с апарат за нелинейна диагностика „Оберон“. Този апарат позволява да се изследват всички органи и системи в организма, включително кръвоносните съдове към мозъка, органите, крайниците, както и периферната нервна система и гръбначния стълб. Апаратът тества за 72 вируса, гъби и бактерии във всеки орган поотделно. В програмата има информация за около 1500 препарата, разделени в 4 групи: алопатия, хомеопатия, билкови препарати и хранителни добавки. В зависимост от заболяването, апаратът насочва към необходимия препарат за лечение.

Кабинетът е оборудван и с апарат квантов магнитен анализатор. Той извършва изследвания за около 160 лабораторни показатели като: инсулин, кръвна захар, хормони, ензими, витамини и много други, използвайки принципа на квантовата медицина, т.е. теория на слабите електромагнитни вълни.

Разполагам и с нефритени компютърни кушетки за разблокиране на притиснати нерви по гърба и масаж на цялото тяло и краката.

Апарат за премахване на болката :“Чи гонг машина“. Апаратът премахва блокажи и възстановява нормалния поток на енергията Чи, отговорна за здравето на органите и човека.

Как може компютърната диагностика да се използва като превенция на различни здравословни проблеми?

Използва се принципът, че всяко тяло има собствена вибрация с различна честота. Датчиците в слушалките, които се поставят на главата, изследват няколко хиляди честоти, съответващи на честотите на отделните органи, тъкани, клетки. Програмата изчислява броя, вида и местоположението на блокажите и оттам апаратът определя диагнозата и лечението.

Какво значение имат апаратите, с които работите?

Апаратите са особено подходящи за профилактика и пълно изследване на организма. Тъй като апаратът е изграден на принципа за измерване на електромагнитни вълни, може да бъде успешно използван за превенция на различни здравословни проблеми.

Разкажете ни за квантовата медицина – тя не е така популярна в България?

Квантовата медицина използва в основата си теорията на слабите електромагнитни вълни, за разлика от друг раздел на медицината – физиотерапията. При по-слабите по мощност честоти, клетките в мозъка възприемат по-добре външните въздействия и приемат тези честоти, които са им необходими, а тези, които не са и им необходими, ги изолират. От тази гледна точка, квантовата медицина е един природен натурален вариант за лечение и диагностика, при който вредните въздействия са сведени до мининмум.

Напоследък хомеопатията е много модерна, особено сред майките, които често прибягват и до самолечение.

Хомеопатията използва силно разредени препарати на животинска или растителна основа, както и смоли, камъни и други. Колкото по-голямо е разреждането, толкова по-мощен е ефектът на въздействие на ниво енергийно поле, а не на клетъчна основа.

Хомеопатията работи на принципа на подобието. Според Самюел Ханеман, създателят на хомеопатията, това означава "да се лекува с нещо, което причинява ефект, подобен на страданието". Т.е. на болния се дава лекарство, което би предизвикало същата болест при здрав човек.

Вие използвате и билколечение във Вашата практика. Разкажете ни при какви случаи се препоръчва и как хората да разпознаят наистина добрите билкови продукти?

Билковите продукти са особено важни за лечение и профилактика на човека. Много важно за билковите препарати е обработката на билките и концентрацията на съответния билков препарат. От тази гледна точка бих препоръчал да се използват препарати, които са добре пречистени от вредни съставки и с висока концентрация на полезните вещества. Често пъти чуваме мнения, че концентрацията на билки няма значение, което, според мен, не е вярно. Подобно на алопатичните препарати, и билките трябва да са точно дозирани. Затова бих препоръчал да се използват само препарати с достатъчно висока терапевтична доза и то от фирми, произвеждащи качествени продукти. За пример бих дал производители от САЩ и Канада. В тези страни препоръчителната дневна доза на билкови препарати и микроелементи е по-висока, отколкото препоръчителните концентрации на същите препарати в Европа. По този начин, ако се използват европейски препарати с по-ниска концентрация, трябва да се взимат по-големи количества дневни дози за достигане на лечебен ефект. Пример: препарат с Алое Вера, за да има лечебен ефект, трябва да е от 180-200 mg дневна доза. Масово европейските стандарти са по 40-50 mg таблетки, което означава 3-4 таблетки дневно, но това оскъпява месечното лечение.

 

За връзка с д-р Маринчев:

29 ДКЦ, кв. Гоце Делчев

Тел. 0888 517 203

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.