×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Пролетта е предвестник на новия живот – природата сякаш се преражда, животът започва от начало, температурите се повишават, имаме повече слънчеви часове и преливаме от енергия.
Но именно в този преход от сурова зима към горещо лято, когато температурите са подмамващи и често изменящи се, когато хората имат повече контакти и функционират на едно по-високо ниво, е важно да се подпомогне функцията на имунната система.


Ето някои имуностимулиращи препарати, които ще подсигурят качеството й на работа и ще ви гарантират по-здравословното протичане на пролетните месеци.

Черен Бъз

Установено е, че екстрактът от бъз помага за намаляване на продължителността и тежестта на симптомите, причинени от респираторните вируси.

Плодовете, листата и цветовете на растението са силни антиоксиданти, които имат и  някои допълнителни ползи за здравето на сърцето, намаляват нивата на лошия холестерол, пикочната киселина и нивата на кръвната захар.

Бъзът се свързва и с разнообразни ползи за здравето, превенция на бактериалните и вирусни инфекции, подсилва имунитета, притежава диуретични ефекти. В допълнение към казаното, бъзът е добър източник на витамин С и фибри.


Ехинацея

Под ехинацея се разбира група от цъфтящи растения, използвани като популярен билков лек. Екстрактът от тях е добре познат с благоприятното си въздействие върху имунната система – помага в борбата срещу различни инфекции и намалява възпалителните процеси в тялото. Това е една от причините , поради която ехинацеята често се използва за предотвратяване или лечение на обикновена настинка. Ехинацеята е заредена с антиоксиданти, като флавоноиди, цихорова киселина и розмаринова киселина, които могат да помогнат за защитата на тялото ви от оксидативен стрес. Едновременно с това има глюкозопонижаващ ефект.


Кверцетин

Кверцетинът е известен със своята антиоксидантна активност и антиалергични свойства, характеризиращи се със стимулиране на имунната система, антивирусната активност, инхибиране на освобождаването на хистамин и намаляване на провъзпалителните цитокини, производство на левкотриени и потискане на производството на интерлевкин-4 .


Мед от манука

Доказано е, че медът от манука има благоприятно влияние върху дихателната и имунната система, независимо дали тялото се бори с инфекция или е в режим на защита от такава.
Антибактериалната активност на медът от Манука се дължи на съдържащото се в него съединение, наречено метилглиоксал. Колкото по-висока е неговата концентрацията, толкова по силен е антибиотичният му ефект.

В допълнение медът от манука има и антиоксидативни и антивирусни ефекти, както и богато съдържание на есенциални микроелементи.


Пробиотици

Пробиотиците поддържат нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт при прием на антибиотици, неправилно хранене, чести пътувания и промени в диетичния режим. Допринасят за потискане на растежа на „лошите“ бактерии и възстановяване нормалното състояние на чревната микрофлора. По този механизъм подпомагат имунитета и осигуряват защита от вирусни и бактериални инфекции.


Куркума

Екстрактът от куркума има мощен антиоксидантен ефект. Намалява нивата на лошия холестерол и води до изчистване на организма от токсините. Подобрява метаболитната хомеостаза и потиска появата на възпаление в организма като по този начин подкрепя имунната система.


Чесън

Този естествен продукт притежава множество благоприятни за организма действия като укрепва сърдечно-съдовата система, стимулира имунитета, редуцира свободните радикали и тонизира организма. Съдържа антиоксиданти, които предпазват от увреждане и стареене на клетките. Суплементацията с екстракт от чесън може да ви предпази и редуцира усложненията от различни вирусни инфекции.


Гъба Пуешка опашка

Пуешката опашка е лечебна гъба с впечатляващ набор от ползи. Тя съдържа различни мощни антиоксиданти и други съединения, които могат да помогнат за укрепване на имунната ви система. Освен това пуешката опашка може да подобри баланса на чревните бактерии и да повлияе положително на имунитета ви.


Витамин D

Активираният витамин D навлиза в ядрото на клетките и се свързва със специфичен рецептор, регулирайки голям набор от гени, които участват както във вродената, така и в адаптивната функция на имунната система. Има много добре известни имуномодулиращи действия на витамин D, включително потенциално благоприятни ефекти върху В и Т лимфоцитите, макрофагите, моноцитите и дендритните клетки. Приемът на витамин D е важно особено за българската популация, която въпреки благоприятното географско положение и наличието на повече слънчеви дни в годината страда от недостиг на витамина и има нужда от допълнителна суплементация с него.


Витамин С

Витамин С стимулира миграцията на клетките на вродения имунитет на мястото на инфекцията и усилва механизмите за справяне с нея като успоредно с това предпазва подлежащата тъкан от прекомерна увреда.


Цинк

Цинкът поддържа естествената защита на организма като участва като микроелемент в повечето процеси на имунен отговор и междуклетъчно сигнализиране в отговор срещу разнообразни микроорганизми. Недостигът му води до свързаното с възрастта увреждане на имунната функция. Суплементацията с цинк стимулира имунната защита, намалява оксидативния стрес и потиска възпалителните реакции в тялото.


Alive immune health
 съдържа 100% от дневните нужди на основните антиоксидантни витамини – витамин А, С и D3, и 50% от необходимата дневна доза цинк. Цинкът, витамин С и витамин D3 повишават съпротивителните сили на кожата и лигавиците, които са първа линия на защита срещу болестотворни микроорганизми.

Alive immune health съдържа масло от риган, което е източник на карвакрол – вещество със силно антибактериално и противовирусно действие, и тимол с антимикотично и антипротозойно действие. Маслото от риган потиска всички типове патогенни микроорганизми, включително метицилин-резистентните стафилококи, и микроорганизмите не развиват резистентност срещу него.

Екстрактът от стръкове ехинацея има синергично действие с това на маслото от риган – антимикробно и имуностимулиращо, и ускорява оздравителните процеси. Приеман профилактично, екстрактът от ехинацея понижава риска от респираторна инфекция. Уникално действие на ехинацеята е намаляването на болките по цялото тяло при вирусни инфекции, което се дължи на противовъзпалителния й ефект.

Съставът на Alive immune health е допълнен от екстракти от градински плодове и зеленчуци, които съдържат множество биологично-активни вещества и микроелементи – витамини и минерали, които действат като кофактори на важни ензими в организма. Екстрактът от плодове и зеленчуци има силен адаптогенен и тонизиращ ефект срещу изтощението и хроничната умора.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Стажант-лекар Калина Стоянова

Стажант-лекар в МУ-София.
Има интереси в инфекциозните заболявания - с опит в работата в COVID-19 отделение. С познания във вътрешната медицина - ендокринология, ревматология, гастроентерология, пулмология, кардиология.
Целта й е провеждане на повече профилактика за социалнозначимите заболявания.

Продуктът беше успешно добавен в любими.