×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Нарастващият интерес към билковите екстракти е факт. Въпреки това, днешните потребители все по-често четат и изискват солидна научна подкрепа, за да направят добре информиран избор

Един от най-добре проучените екстракти е този от ашваганда

Ако погледнем назад в историята само корените на ашваганда са били препоръчвани за вътрешна употреба. От векове аюрведичните експерти съветват консумацията само на корени и продължават тази практика. По-голямата част от проучванията на независими изследователи (с изключение на тези върху търговски екстракти от ашваганда), са проведени върху корена и неговите формулировки. Освен това, по съвет на правителството на Индия се препоръчва използването само на корени от ашваганда, позовавайки се на недостатъчни доказателства за безопасността и ползите от листата.

Проучванията, проведени от някои производители на ашваганда, се фокусират върху доказването на ефективността на продукта, чрез показване на подобрения при клинично засегнати или по-малко здрави популации. Но когато готовият продукт е предназначен за като цяло здрави индивиди, този подход поставя предизвикателства. Има ясно разграничение между здрави групи и тези със здравословни проблеми, което означава, че резултатите от вторите може да не са приложими за първите.

Проучвания върху здрави индивиди

Ангажирането на такива лица често е предизвикателство, тъй като те може да нямат желание да участват в клинично изпитване. Независимо от това, проучванията в случая включват типични здрави индивиди, които целят да подобрят цялостното си здраве или сила. Следователно тук е важно да притежаваме данни за ефикасност и безопасност за такива здрави индивиди.

В днешната епоха, наситена с данни, разделянето на автентични проучвания от непроверени твърдения е критично. PubMed, управляван от Националната медицинска библиотека на правителството на САЩ, е предпочитан индекс на статии от уважавани биомедицински периодични издания. Всички резултати от изследвания, свързани с ашваганда, са публикувани в PubMed, преминали са партньорска проверка и могат да се похвалят със значителни резултати за въздействие. Независими изследователи и академици с доказана история на публикуване също са ключови във водещите клинични изпитвания. Техните знания и досиета повишават надеждността и научната дълбочина на изследването. Всяко изследване на това растение е проведено от лекари, обучени по западна медицина и независими изследователи от институции от най-високо ниво и различни медицински центрове, гарантирайки научна автентичност и доверие.

Екстракт от корен на ашваганда KSM-66- с най-много клинични проучвания

Ixoreal е лидер в индустрията в клиничните изпитвания, изследващи ефикасността и безопасността на ашваганда. Неговият продукт, екстракт от корен на ашваганда KSM-66, има най-обширният набор от изследвания и клинични проучвания- 37 завършени проучвания и 18 текущи проучвания, фокусирани върху различни състояния.

Ашваганда KSM-66- можем да и се доверим

Шест завършени проучвания разкриват, че екстрактът от корен на ашваганда KSM-66 смекчава стреса, облекчава тревожността и понижава нивата на кортизол при хора, борещи се със стреса.

Четири завършени проучвания показват, че екстрактът от корен на ашваганда KSM-66 насърчава здравословния сън, като подпомага по-бързото заспиване, увеличава продължителността на съня и оптимизира качеството на съня.

Също четири завършени проучвания показват, че екстрактът от корен на ашваганда KSM-66 подобрява фокуса, изостря концентрацията, повишава обхвата на вниманието и подобрява общата памет, изпълнителната функция, скоростта на обработка на информацията и изпълнението на задачите.

Шест завършени проучвания разкриват, че екстрактът от корен на ашваганда KSM-66 повишава нивата на тестостерон, поддържайки нормалната плодовита функция и здравословното желание при мъжете.

Пет завършени проучвания показват, че екстрактът от корен на ашваганда KSM-66 подобрява сексуалната функция и желанието при жените и облекчава климактеричните симптоми по време на прехода към менопаузата.

Четири завършени проучвания показват, че екстрактът от корен на ашваганда KSM-66 подобрява мускулната сила, размера, мускулното възстановяване и кардиореспираторната издръжливост.

Едно завършено проучване демонстрира, че екстрактът от корен на ашваганда KSM-66 помага за намаляване на апетита за храна, свързан със стреса и помага за регулиране на теглото.

Три завършени проучвания показват, че екстрактът от корен на ашваганда KSM-66 помага за поддържане на здрави нива на щитовидната жлеза.

Две завършени проучвания подчертават, че екстрактът от корен на ашваганда KSM-66 повишава умствената бдителност, подобрява качеството на съня и подобрява физическото и психологическото благосъстояние при възрастни хора.

Още две завършени проучвания установяват, че екстрактът от корен на ашваганда KSM-66 подобрява текстурата и хидратацията на кожата, намалява бръчките и хиперпигментацията, засилва производството на колаген, намалява дразненето на скалпа и помага за поддържане на здравословна плътност на косата.

В крайна сметка, всичко това говори за едно- KSM-66 ашваганда служи като важен пример за съставка от световна класа, изградена върху широка отдаденост към изследванията и клиничната наука. Неговата доказана безопасност и ефективност, показани чрез строги клинични изпитвания върху здрави индивиди, затвърждават репутацията му на надежден билков екстракт за цялостно подобряване на здравето.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мая Долапчиева

Казвам се Мая Долапчиева и съм копирайтър (завършила география и журналистика в СУ ‚,Св. Климент Охридски“).

В последните години се изявявам и като учител, макар и да нямам завършена педагогика.

Имам дългогодишен опит в копирайтинга и съставянето на текстове, които винаги се старая да бъдат интересни, представящи необходимата информация и лесно „смилаеми“. За мен е както работа, така и удоволствие да пиша. Поради тази причина се надявам, че някъде във времето ще мога да се похваля и със собствена книга.

Много обичам децата и съм посветила не малка част от живота си на тях. Имам опит с малчугани на възраст 4-10 години. Обичам да им помагам и да им показвам, че научаването на нови неща може да бъде много интересно и полезно. Покрай тях и дъщеря ми, започнах доста да се интересувам и от здравословно хранене, за което съм писала не веднъж.

Смятам, че тялото ни е храм, който, ако не пазим, бързо ще бъде ‚обсаден‘ от неразположения и болести, от които никой не се нуждае. Вкъщи винаги се старая да приготвям здравословна храна и много рядко прекалявам с вредната такава. З

ащото животът е прекрасен и можем да му се радваме на 100% само, когато сме здрави!

Затова и винаги преди всичко, си пожелавам здраве за мен и близките ми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.