×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Първото „чудо“ на природата, за което се сещаме, когато говорим за инфекции на пикочните пътища, обикновено е червената боровинка. И това изобщо не е случайно. Най-новите данни по темата сочат, че търсенето на съставки от червена боровинка започва да нараства


Добавките, които съдържат дневна порция от 500 мг цели плодове от червена боровинка, са предпочитани от здрави жени, които са имали инфекция на пикочните пътища.

След 50 проведени проучвания, включващи 8857 участници, заключенията са едни и същи- продуктите от червена боровинка намаляват риска от инфекция на пикочните пътища при жени с повтаряща се такава, при деца и при хора, податливи на подобни инфекции.

Задължително условие- над 500мг плод на прах

Ефективността на добавките с червена боровинка на първо време се определя от съдържанието- в състава му трябва да влизат поне 500 мг цял плод на прах от червена боровинка, а не само сок. Брандовете добавки, които искат да докажат активността и ефикасността на своите боровинки, трябва да предлагат и автентичност, и чистота при отглеждането на дадената култура. Друго, за което е добре да следят потребителите, е вкусът- добавката от червена боровинка трябва да има същият цвят и вкус като плода, за да може да докаже своето качество и сила. Квалифицираната здравна претенция на FDA също така отваря вратата за компании, които искат да създадат капсули от червена боровинка без пълнители или смазочни вещества.

Fruit d'Or- компания с традиции в производството на добавки с червена боровинка

Засега Fruit d'Or е една от малкото компании, която може да осигури това ниво на чистота от семена до маса. Предотвратяването на рисковете от замърсяване на продукта е основен приоритет за компанията, която предприема превантивни мерки, за да гарантира, че нейните съоръжения са безопасни, нейните процеси са усъвършенствани, а крайните и продукти са с най-високо качество. В продължение на 20 години логистичният екип на Fruit d'Or транспортира и изнася продуктите си на пет континента, независимо дали това означава сухи, замразени, охладени, с контролирана температура или транспортирани в танкер.

И не забравяйте, че освен при пикочни заболявания и цистит, този плод може и още- червената боровинка защитава сърцето чрез регулиране нивата на холестерол, бори се с оксидативния стрес и укрепва имунитета. Скорошни проучвания са установили пък, че сокът и предпазва и от дегенеративни изменения, включително Алцхаймер.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мая Долапчиева

Казвам се Мая Долапчиева и съм копирайтър (завършила география и журналистика в СУ ‚,Св. Климент Охридски“).

В последните години се изявявам и като учител, макар и да нямам завършена педагогика.

Имам дългогодишен опит в копирайтинга и съставянето на текстове, които винаги се старая да бъдат интересни, представящи необходимата информация и лесно „смилаеми“. За мен е както работа, така и удоволствие да пиша. Поради тази причина се надявам, че някъде във времето ще мога да се похваля и със собствена книга.

Много обичам децата и съм посветила не малка част от живота си на тях. Имам опит с малчугани на възраст 4-10 години. Обичам да им помагам и да им показвам, че научаването на нови неща може да бъде много интересно и полезно. Покрай тях и дъщеря ми, започнах доста да се интересувам и от здравословно хранене, за което съм писала не веднъж.

Смятам, че тялото ни е храм, който, ако не пазим, бързо ще бъде ‚обсаден‘ от неразположения и болести, от които никой не се нуждае. Вкъщи винаги се старая да приготвям здравословна храна и много рядко прекалявам с вредната такава. З

ащото животът е прекрасен и можем да му се радваме на 100% само, когато сме здрави!

Затова и винаги преди всичко, си пожелавам здраве за мен и близките ми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.