×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Всички имаме нужда от здрави мускули и физическа издръжливост. Съвсем скоро компанията PLT Health Solutions пусна на пазара нова ботаническа съставка, формулирана да поддържа здравето на мускулите и физическата функция, наречена Strengthera Muscle Maintenance + Vitality.

Проучване

В прясно завършено клинично проучване, участниците, които са били на възраст над 55 години, са установили значителни подобрения в мерките за мускулна сила, издръжливост и физическа функция, когато са приемали тази добавка в продължение на 12 седмици. Отбелязани са значителни резултати още след четири седмици прием, включително подобрения в долната част на тялото и силата на захващане, заедно с издръжливостта. Механизмът на действие се състои в това, че тази съставка може да подобри ефективността на митохондриите, което води до подобрения в това доколко упражненията могат да предложат повишаване на силата.

Подробности за изследването

В двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване, 92 здрави мъже и жени на възраст между 55 и 70 години са получавали или 650 мг от съставката, или плацебо, веднъж дневно в продължение на 12 седмици. Тестването е проведено на изходно ниво от 4, 8 и 12 седмици. Ключовите мерки за резултат включват мускулна сила (разгъване на крака, сила на захващане), мускулна издръжливост (80% разгъване на крака до отказ), функционална мобилност (шест минути ходене), чиста маса и качество на мускулите (сила на краката/мускулна маса на краката). До края на протокола на проучването Strengthera показа 4,2 пъти подобрение в силата на долната част на тялото, 4,5 пъти по-голяма сила на захващане и 1,5 пъти по-голямо подобрение в мускулната издръжливост спрямо подобренията, наблюдавани съответно в плацебо групата. В теста за ходене субектите на Strengthera показват 1,9 пъти по-голямо подобрение в капацитета за ходене, въз основа на разстояние и скорост в сравнение с плацебо. При чиста мускулна маса само групата на Strengthera е увеличила общата си чиста маса спрямо изходното ниво.

Друга важна отличителна черта на това ново проучване е, че включва жени. Твърде често изследванията на мускулните съставки се фокусират само върху мъжете, но разбира се, ние знаем, че поради физиологичните различия, ползите трябва да бъдат илюстрирани и при двата пола.

По-добро бъдеще за възрастните хора

Можем да кажем, че това се очертава да бъде една наистина продавана добавка, тъй като здравето на мускулите е особено важно за доброто стареене. Знаем, че става все по-голямо предизвикателство да се изгражда и поддържа мускулна маса с напредване на възрастта. Strengthera е вълнуващ пробив, тъй като поддържа силата, издръжливостта, стабилността и мобилността, повишавайки независимостта, жизнеността и цялостното качество на живот, което е особено важно за всички ни, но най-вече за по-трудно подвижните възрастни хора.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мая Долапчиева

Казвам се Мая Долапчиева и съм копирайтър (завършила география и журналистика в СУ ‚,Св. Климент Охридски“).

В последните години се изявявам и като учител, макар и да нямам завършена педагогика.

Имам дългогодишен опит в копирайтинга и съставянето на текстове, които винаги се старая да бъдат интересни, представящи необходимата информация и лесно „смилаеми“. За мен е както работа, така и удоволствие да пиша. Поради тази причина се надявам, че някъде във времето ще мога да се похваля и със собствена книга.

Много обичам децата и съм посветила не малка част от живота си на тях. Имам опит с малчугани на възраст 4-10 години. Обичам да им помагам и да им показвам, че научаването на нови неща може да бъде много интересно и полезно. Покрай тях и дъщеря ми, започнах доста да се интересувам и от здравословно хранене, за което съм писала не веднъж.

Смятам, че тялото ни е храм, който, ако не пазим, бързо ще бъде ‚обсаден‘ от неразположения и болести, от които никой не се нуждае. Вкъщи винаги се старая да приготвям здравословна храна и много рядко прекалявам с вредната такава. З

ащото животът е прекрасен и можем да му се радваме на 100% само, когато сме здрави!

Затова и винаги преди всичко, си пожелавам здраве за мен и близките ми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.