×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Знаем, че доброто настроение ни прави далеч по-дейни и можещи да се справим с предизвикателствата по пътя си. Ако я няма настройката, обикновено нищо не се получава. Хората все повече търсят добавки за поддържане на настроението, като начин за справяне със стреса. Поради тази причина все повече компании опитват да намерят изход от увеличаващите се проблеми с умората, бърнаута и неприятните мисли. Поредният продукт на пазара е доста обещаващ. Той носи името Happy Mood Chews и е пуснат от компанията за хранителни добавки Force Factor. Тази добавка ви обещава поддържане на настроението с помощта на екстракт от южноафриканския сукулент Sceletium tortuosum (Zembrin), шафран, магнезий, витамин D и витамини от група B. Целта е една- да се осигури ежедневна доза блаженство на потребителите във все по-стресираните условия, в които живеят

Sceletium tortuosum e растение, което съдържа алкалоид, наречен mesembrine, който е известен с ефекта си върху нервната система. Помага за намаляване на стреса, за подобряване на настроението и за подобряване на когнитивните функции.

Вместо хапче- дъвка- удобно решение за всички ни

Happy Mood съдържа 25 милиграма Zembrin, както и магнезий, витамин D и витамини B. Както вече казахме, съдържа и 10 мг шафран, за който също е доказано, че подобрява настроението. Продуктът има вкус на тропически плодове и се предлага като индивидуално опаковани дъвки- формат, който става все по-популярен сред потребителите, които обичат страхотната на вкус и удобна алтернатива на традиционните хапчета. Happy Mood има страхотен вкус, а индивидуално опакованите дъвки означават, че потребителите могат да ги вземат навсякъде и по всяко време на деня.

25 милиграма добро настроение

Zembrin има обширна и далновидна клинична научна програма, включваща пет клинични изпитвания, публикувани в рецензирани научни списания, които подкрепят употребата на съставката в дневна доза от 25 мг за подпомагане на стреса. Компанията-създател използва само култивиран растителен материал, за да избегне изчерпването на запасите от диви растения и да осигури постоянно качество на продукта.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мая Долапчиева

Казвам се Мая Долапчиева и съм копирайтър (завършила география и журналистика в СУ ‚,Св. Климент Охридски“).

В последните години се изявявам и като учител, макар и да нямам завършена педагогика.

Имам дългогодишен опит в копирайтинга и съставянето на текстове, които винаги се старая да бъдат интересни, представящи необходимата информация и лесно „смилаеми“. За мен е както работа, така и удоволствие да пиша. Поради тази причина се надявам, че някъде във времето ще мога да се похваля и със собствена книга.

Много обичам децата и съм посветила не малка част от живота си на тях. Имам опит с малчугани на възраст 4-10 години. Обичам да им помагам и да им показвам, че научаването на нови неща може да бъде много интересно и полезно. Покрай тях и дъщеря ми, започнах доста да се интересувам и от здравословно хранене, за което съм писала не веднъж.

Смятам, че тялото ни е храм, който, ако не пазим, бързо ще бъде ‚обсаден‘ от неразположения и болести, от които никой не се нуждае. Вкъщи винаги се старая да приготвям здравословна храна и много рядко прекалявам с вредната такава. З

ащото животът е прекрасен и можем да му се радваме на 100% само, когато сме здрави!

Затова и винаги преди всичко, си пожелавам здраве за мен и близките ми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.