×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Силна тенденция на застаряване на населението се наблюдава през последните 20 години не само у нас, но и в целия свят. И тъй като в сравнение с началото на миналия век, хората живеят доста след пенсионната възраст, те предприемат проактивен подход, за да останат здрави за по-дълго време.


С какво борим застаряването?

Според проучването за здравето и храненето, потребителите в 11 държави казват, че най-важните аспекти на здравословното остаряване са поддържането на активен ум и на физическа активност. Налични са много добавки, които спомагат това да се случи. Докато до преди няколко години се отдаваше по-голямо внимание на рибеното масло, към днешна дата една от най-известните и проучвани добавки е маслото от крил. Маслото от крил е мултинутриент от омега-3 ейкозапентаенова киселина (EPA), докозахексаенова киселина (DHA), холин-свързани фосфолипиди и астаксантин (един от най-мощните антиоксиданти), за който е клинично доказано, че поддържа умствените и физическите аспекти на стареенето на клетъчно ниво. Изследванията на това масло се провеждат с възрастни над 18 години, при които то дава отлични резултати конкретно при поддържане на здравето на сърцето, когнитивните функции, ставите, мускулите, кожата и очите.

Рибено масло срещу масло от крил

Сигурно се питате кое отличава рибеното масло от маслото от крил? Сега ще ви споделим най-съществената разлика и тя е, че крилът е много по-чист организъм и за разлика от рибите той не може да натрупа живак. Освен това неговите омега-3 киселини се абсорбират много по-лесно от тялото ви. Маслото от крил е и много богато на антиоксиданти, които няма да срещнете в рибеното масло, което губи битката с крила по отношение и на това, че е много нетрайно.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мая Долапчиева

Казвам се Мая Долапчиева и съм копирайтър (завършила география и журналистика в СУ ‚,Св. Климент Охридски“).

В последните години се изявявам и като учител, макар и да нямам завършена педагогика.

Имам дългогодишен опит в копирайтинга и съставянето на текстове, които винаги се старая да бъдат интересни, представящи необходимата информация и лесно „смилаеми“. За мен е както работа, така и удоволствие да пиша. Поради тази причина се надявам, че някъде във времето ще мога да се похваля и със собствена книга.

Много обичам децата и съм посветила не малка част от живота си на тях. Имам опит с малчугани на възраст 4-10 години. Обичам да им помагам и да им показвам, че научаването на нови неща може да бъде много интересно и полезно. Покрай тях и дъщеря ми, започнах доста да се интересувам и от здравословно хранене, за което съм писала не веднъж.

Смятам, че тялото ни е храм, който, ако не пазим, бързо ще бъде ‚обсаден‘ от неразположения и болести, от които никой не се нуждае. Вкъщи винаги се старая да приготвям здравословна храна и много рядко прекалявам с вредната такава. З

ащото животът е прекрасен и можем да му се радваме на 100% само, когато сме здрави!

Затова и винаги преди всичко, си пожелавам здраве за мен и близките ми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.