×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Не веднъж сме говорили за здравето на очите, затова днес ще ви представим една добавка, която е полезна не само за тях, а и за мозъка и е разработена специално за подобряване на когнитивните способности



EyePromise, специализирана марка добавки, поддържащи здравето на очите, преди дни обяви пускането на пазара на BrainPromise- формула, включваща основни витамини, минерали и каротеноидите лутеин и зеаксантин.

BrainPromise- съдържание

По-конкретно, добавката съдържа витамините A, C, D3, E, B6, B12, фолиева киселина, цинк, селен, манган, омега-3, алфа липоева киселина, боровинка, CoQ10, зеаксантин, лутеин, смесени токофероли и патентована смес. Патентованата смес от своя страна включва бенфотиамин, NAC (N-ацетил-L-цистеин), ресвератрол, пикногенол и екстракти от куркума и зелен чай. 

Полезното за очите- полезно и за мозъка

Като обоснование за ползите от тази добавка, се казва: „Тъй като очите са продължение на мозъка, оказва се, че това, което е добро за тях, то е добро и за мозъка.“ Нивата на зеаксантин и лутеин в задната част на окото могат да бъдат измерени чрез биомаркер, наречен MPOD, оптична плътност на макулния пигмент, който също е индикатор за нивата, открити в мозъка.

Сигурна защита от оксидативен стрес

Според компанията зеаксантинът и лутеинът могат да защитят тъканите от оксидативен стрес и могат да предложат ползи за когнитивното представяне. Марката се застъпва за използването на MPOD като биомаркер от 2007 г., позволявайки на пациентите и потребителите да проверят дали техните добавки са ефективни, и произвежда измервателното устройство Zx Pro MPOD, използвано от очни лекари в САЩ.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мая Долапчиева

Казвам се Мая Долапчиева и съм копирайтър (завършила география и журналистика в СУ ‚,Св. Климент Охридски“).

В последните години се изявявам и като учител, макар и да нямам завършена педагогика.

Имам дългогодишен опит в копирайтинга и съставянето на текстове, които винаги се старая да бъдат интересни, представящи необходимата информация и лесно „смилаеми“. За мен е както работа, така и удоволствие да пиша. Поради тази причина се надявам, че някъде във времето ще мога да се похваля и със собствена книга.

Много обичам децата и съм посветила не малка част от живота си на тях. Имам опит с малчугани на възраст 4-10 години. Обичам да им помагам и да им показвам, че научаването на нови неща може да бъде много интересно и полезно. Покрай тях и дъщеря ми, започнах доста да се интересувам и от здравословно хранене, за което съм писала не веднъж.

Смятам, че тялото ни е храм, който, ако не пазим, бързо ще бъде ‚обсаден‘ от неразположения и болести, от които никой не се нуждае. Вкъщи винаги се старая да приготвям здравословна храна и много рядко прекалявам с вредната такава. З

ащото животът е прекрасен и можем да му се радваме на 100% само, когато сме здрави!

Затова и винаги преди всичко, си пожелавам здраве за мен и близките ми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.