×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

 Здравето на кожата е вероятно най-важната тема за почти всяка жена. Стареенето е проблем, който всяка от нас започва да бори в даден момент от живота си, но не по-малко неприятно е акнето, с което се сблъскват често не само тийнейджърите, а и жените в зряла възраст. Именно поради тази причина компанията за добавки Nutrafol пусна на пазара първата си добавка, формулирана да осигури ползи за здравето на кожата



Босилек, мака и джинджифил в битка с акнетo

Първата по рода си добавка е предназначена за жени на възраст над 18 години, които имат леко до умерено акне. Добавката включва съставки, за които е доказано, че са полезни при стрес, хормонални колебания, проблеми с микробиома на червата и имунната функция. В допълнение към няколко витамина и минерала, добавката съдържа патентован Synergen Skin Complex, който съдържа екстракти от свещен босилек, мака, берберин, куркума, сицилиански портокал и постбиотика Lactobacillus plantarum L-137. Продуктът съдържа и Nutrafol Blend, който включва пребиотика трибутирин, екстракт от Amorphophallus konjac, ликопен, екстракт от маслина, екстракт от джинджифил и Bacillus subtilis DE111- пробиотик, който има доказано полезна роля в храносмилането, метаболизма и имунното здраве. Трибутиринът е късоверижна мастна киселина, която присъства в чревния тракт и осигурява енергия за чревните епителни клетки, като стимулира техния растеж и развитие. Amorphophallus konjac е небезизвестната гъба, която проявява ползи както за здравето на кожата, така и на червата.

Над 80% от участниците в клинично проучване показват подобрения

Крайният продукт е тестван за своите ползи против акне в клинично проучване върху хора в продължение на 12 седмици. 39 жени на възраст между 18 и 50 години са приемали Nutrafol Skin в проучването, след напълно преустановяване на всички други лекарства и локални средства за акне. На 4-та, 8-ма и 12-та седмица те са оценени за IGA (глобална оценка на изследователя за тежестта на акнето), броя на възпалителните и невъзпалителните лезии, пигментацията и текстурата на кожата. До края на проучването 85% от участниците са видели подобрения на IGA и броят на всички лезии е намалял, като значителна част от жените са наблюдавали подобрения в броя на възпалителните лезии (69%) и броя на невъзпалителните лезии (87% ). Като цяло, клиничното класифициране на параметрите за качество на кожата прогресивно се подобрява по време на продължителността на проучването, като хиперпигментацията намалява значително при близо 80% от субектите до 12-та седмица. Измерванията на себуметъра също се подобряват значително още на четвъртата седмица и остават по-ниски от изходното ниво през цялото времетраене на изследването. Хидратацията на кожата се уселичава. Субектите съобщават за по-малко пъпки (77%), по-малко мазна кожа (74%) и че акнето им се е подобрило (87%).

Въпреки че са необходими повече проучвания, тези резултати предлагат представа за потенциалните ползи от хранителните добавки, насочени към основните механизми, които досега са били до голяма степен неизследвани. Решаването на първопричините, които допринасят за генерализиран възпалителен отговор, водещ до развитие на акне, може да се окаже важна стъпка в разширяването на набора от инструменти за предоставяне на повече възможности за пациентите, по отношение на една чиста и здрава кожа.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мая Долапчиева

Казвам се Мая Долапчиева и съм копирайтър (завършила география и журналистика в СУ ‚,Св. Климент Охридски“).

В последните години се изявявам и като учител, макар и да нямам завършена педагогика.

Имам дългогодишен опит в копирайтинга и съставянето на текстове, които винаги се старая да бъдат интересни, представящи необходимата информация и лесно „смилаеми“. За мен е както работа, така и удоволствие да пиша. Поради тази причина се надявам, че някъде във времето ще мога да се похваля и със собствена книга.

Много обичам децата и съм посветила не малка част от живота си на тях. Имам опит с малчугани на възраст 4-10 години. Обичам да им помагам и да им показвам, че научаването на нови неща може да бъде много интересно и полезно. Покрай тях и дъщеря ми, започнах доста да се интересувам и от здравословно хранене, за което съм писала не веднъж.

Смятам, че тялото ни е храм, който, ако не пазим, бързо ще бъде ‚обсаден‘ от неразположения и болести, от които никой не се нуждае. Вкъщи винаги се старая да приготвям здравословна храна и много рядко прекалявам с вредната такава. З

ащото животът е прекрасен и можем да му се радваме на 100% само, когато сме здрави!

Затова и винаги преди всичко, си пожелавам здраве за мен и близките ми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.