×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Омега - 7, добавка, получена от рибено масло от Аляска, подобрява функцията и външния вид на кожата при жени на възраст над 40 години, според скорошно проучване

“ Доказано е, че Омега-7 подобрява здравето на кожата, чрез намаляване на набръчкването, увеличаване на хидратацията на кожата, подобряване на меланиновия индекс и има положителни резултати за безопасност, които са потвърдени, чрез тестове прилагани при хора”, споделя екип от корейски изследователи в списанието Nutrients.

Омега - 7 за здравето на кожата

С възрастта промените в кожните слоеве се проявяват като бръчки, намалено задържане на влага, пигментация на кожата и по-бледо оцветяване.

Предишния проучвания показват, че Омега-7- ненаситената мастна киселина (известна също като палмитинова киселина), която се намира в липидния двуслой на всички клетъчни мембрани на човешката тъкан като участват в множество метаболитни процеси- подобрява хидратацията на лигавицата, регенерацията на кожата, новата на HDL холестерола и инсулиновата чувствителност.

Корейските учени подчертаха, след проведено ин витро проучване, че 7-Мега има противовъзпалителни ефекти върху колаген-регенериращите човешки епидермални кератиноцитни клетки, както и клинично проучване, което съобщава за подобрения в еластичността на кожата и бръчките след използване на добавката.

Въпреки това, са необходими допълнителни изследвания, за да се проучат ефектите на 7-мега върху стареенето на кожата.

Проучването

Проучването разпределя на случаен принцип 101 жени на възраст между 40-59 години, да получават или 500мг 7-Мега или плацебо, два пъти дневно в продължение на 12 седмици.

Първичните резултати са степента на подобрение на бръчките и запълването на влагата в края на тестовия период в сравнение с изходно ниво. Вторичните резултати включват подобряване на бръчките по кожата; влагата се променя на четири и осем седмици от изходното ниво; промени в трансдермалната загуба на вода, еластичността на кожата, индекса на меланин, индекса на еритема и глобалния резултат за увреждане на снимките.

“ В резултат на анамнеза на съдържанието на влага от двете страни, тестовата група започва да показва значително увеличение след 4 седмичен прием, а съдържанието на влагата след 12 седмичен прием в сравнение с преди приема беше значително по-високо от това на контролната група, което показва, че влагата на кожата е значително подобрена от приема на 7-Мега”.

След 12 седмици еластичността на кожата в 7-Мега групата е значително по-висока от тази на контролната група, а анализът на меланина потвърждава, че всички стойности в тестовата група, започват да намаляват след 4 седмици. В допълнение, промяната в индекса на еритема след 12 седмици е значително по-ниска от тази на контролната група.

Изследователите призовават за последващи многоцентрови и напречни проучвания.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Силвана Галенова

Магистър - Фармацевт с познания в ботаниката, фармакогнозията, токсикологията, лекарствените взаймодейстия, фитотерапията и шуслеровата терапия.

Интересува се от всички иновации, настъпващи в сферата, които биха били полезни на пациентите.

Привърженик на здравословния начин на живот.

Продуктът беше успешно добавен в любими.