×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Чували ли сте някога за Pickleball? Оказва се, че това е игра, измислена още през 1965 година

Първоначално пикълболът е детска игра. Към днешна дата обаче, нещата са твърде сериозни. През 2022 г. тази игра е обявена за официален държавен спорт на Вашингтон. В периода 2021-2023 г. пикълболът е провъзгласен за най-бързо развиващия се спорт в САЩ от Асоциацията на спортната и фитнес индустрия, а до миналата година се оценява на над 4,8 милиона играчи. На какво се дължи тази нарастваща популярност, сигурно ще попитате? На лесните правила, бързото научаване, широкия диапазон от възрасти и нива на фитнес, както и на ниските му първоначални разходи.

Накратко- това е спорт с ракета или гребло, при който двама играчи (единично) или четирима играчи (двойки) удрят перфорирана, куха пластмасова топка с гребла върху мрежа с височина малко под един метър. Въпреки, че прилича на тенис и тенис на маса, тази „туршия“ (от английското „pickle“ означаващо туршия) има различни правила, гребла и размери на корта, а твърдата пластмасова топка определено отскача по-малко от топките за тенис.

Сега сигурно си задавате въпроса защо ви запознаваме с този странен спорт?

За да чуете нещо още по-странно- Nature Made пуска нови мултивитамини с вкус на туршия. Поводът е стартирането на US Open Pickleball Championships, на който именно Nature Made е официален витаминен партньор.

За ограничен период от време се пуска версия с вкус на кисели краставички под формата на мултивитаминни дъвки. Тези дъвки обещават да внесат остър привкус на сместа от ежедневни основни хранителни вещества, предназначени за поддържане на имунитета, здравето на костите, енергията, съня и цялостното благосъстояние.

От Nature Made споделят, че за тях е важно да подкрепят потребителите на всеки етап от тяхното здраве и уелнес пътуване и точно поради тази причина си партнират с USA Pickleball.

Дали биха ви харесали мултивитамини с вкус на кисели краставички не знаем, но знаем, че когато става дума за мултивитамини в съчетание със спорт, говорим за здравословна инициатива, а това е и наша основна цел- да насочваме хората към колкото се може по-здравословна храна и повече здравословни практики.

Защото всеки един от нас трябва да бъде сериозно ангажиран със здравето си всеки ден.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мая Долапчиева

Казвам се Мая Долапчиева и съм копирайтър (завършила география и журналистика в СУ ‚,Св. Климент Охридски“).

В последните години се изявявам и като учител, макар и да нямам завършена педагогика.

Имам дългогодишен опит в копирайтинга и съставянето на текстове, които винаги се старая да бъдат интересни, представящи необходимата информация и лесно „смилаеми“. За мен е както работа, така и удоволствие да пиша. Поради тази причина се надявам, че някъде във времето ще мога да се похваля и със собствена книга.

Много обичам децата и съм посветила не малка част от живота си на тях. Имам опит с малчугани на възраст 4-10 години. Обичам да им помагам и да им показвам, че научаването на нови неща може да бъде много интересно и полезно. Покрай тях и дъщеря ми, започнах доста да се интересувам и от здравословно хранене, за което съм писала не веднъж.

Смятам, че тялото ни е храм, който, ако не пазим, бързо ще бъде ‚обсаден‘ от неразположения и болести, от които никой не се нуждае. Вкъщи винаги се старая да приготвям здравословна храна и много рядко прекалявам с вредната такава. З

ащото животът е прекрасен и можем да му се радваме на 100% само, когато сме здрави!

Затова и винаги преди всичко, си пожелавам здраве за мен и близките ми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.