×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Течен витамин С с натурални биофлавонониди и шипка

 

Във времето на претоварените графици, големият стрес и лошото хранене, необходимостта от допълнителен прием на витамини е по-належаща от всякога. Отдавна известно е, че течните форми се усвояват много по-добре, в сравнение с таблетните. Резултатите от някои съвременни изследвания потвърждават това, сочейки че от витамините под формата на таблетки, се усвояват само 10-20% активни вещества. За сравнение, усвояемостта при течните витамини достига цели 98%, се твърди в проучванията. Звучи логично, тъй като обмяната на веществата се осъществява в течна среда.

 

Следователно, при приема на всяко едно вещество в течна форма, се изисква много по-малко енергия и време, за да бъде абсорбирано и да осъществи ефекта си. Веществата в течна форма се усвояват директно в кръвния поток, достигайки по-лесно до клетките. Оттук можем да заключим, че витамините в таблетна форма имат ниска бионаличност и по-слаби терапевтични ползи.

 

Течен витамин С с натурални биофлавоноиди и шипка, е продукт на утвърдената американска компания Phyto Wave. Той е пълноценен източник на витамин С, притежава висока бионаличност и се абсорбира и усвоява перфектно.

 

Течен витамин С осигурява богат набор от хранителни съставки, като хесперидин, биофлавоноиди от лимон и екстракти от шипка и ацерола. Шипките и ацеролата са с много богато съдържание на натурален витамин С, заради което продуктът е незаменим имуностимулатор и мощен антиоксидант.

Течен витамин С с натурални биофлавоноиди и шипка е подходящ за бебета над 6 месеца, деца и възрастни. Предлага се на изключително достъпна цена, а разфасовката е от 120 ml. Не съдържа пшеница, царевица, мая, соя, мляко, сол, захар, изкуствени оцветители и консерванти. Със страхотен вкус на цитруси!

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.