×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
качествен сън

 

Най-новите проучвания на университета Хенри Форд в Детройт показват, че случаите на рак на гърдата се увеличават в резултат от липсата на производство на мелатонин. Това се наблюдава особено при днешнoто поколение, което спи малко и е постоянно стумулирано от светлини.

Мелатонинът е хормон, който се произвежда в епифизната жлеза в мозъка и отговаря за съня, сърдечния ритъм и сезонната адаптация. Производството му се стимулира от тъмнината и се потиска от светлината. Всички електроуреди, екрани и светлини в днешно време може сериозно да повлияят върху производството на мелатонин. Освен това епифизата се калцира постепенно в резултат от токсините в околната среда като например флуорида, който се добавя в много от източниците на вода.

Епифизата е позната още като третото око. Тя има големината на оризово зърно и се намира в епиталамуса, между двете мозъчни полукълба. Освен флуорида, който я калцира, тя се влияе негативно и от телевизора, екрана на компютъра и съвременните телефони. Всичко това понижава производството на мелатонин. Дълъг е списъкът на фармацевтичните продукти като антидепресанти, бета-блокери и лекарства за кръвното налягане, които също понижават нивата на мелатонин.

Според учените от Детройт производството на мелатонин може да предотврати растежа на тумори при рак на гърдата, което изостря необходимостта от добре функционираща епифизна жлеза. "Резултатите от нашите изследвания върху животни не са получавани до момента в нито една лаборатория по света", казва Адаш Шанкар, един от учените от екипа на експеримента. "Ключовото откритие в изследването е, че ние днес можем да проследим въздействието на мелатонина при туморни растежи, което отваря нови врати за още изследвания в тази област."

Хората, които искат да отворят третото си око, трябва да стоят далеч от уреди, отделящи светлина, което ще нормализира производството на мелатонин и междувременно трябва да намерят начин да детоксикират епифизата (това включва филтриране на водата от флуорид).

Учените от Детройт изследвали въздействието на мелатонина при естроген-негативен рак на гърдата ин витро и отчели ефекта на хормона върху ангиогенезата - формирането на нови кръвоносни съдове. При експеримента давали мелатонин на мишки, заразени с човешки рак на гърдата, в продължение на 21 нощи. Мелатонинът бил инжектиран един час преди мръкване, тъй като тогава тъканите са по-чувствителни към него. Чрез томография учените проверявали размера на туморите всяка седмица в продължение на три седмици.

При мишките, които били третирани с мелатонин, не се наблюдавала загуба на теглото, те имали прилив на енергия и бързи движения, без признаци на раздразнение и агресивно поведение. При контролната група не бил даван мелатонин, размерите на туморите нараснали значително, тъй като се увеличило образуването на нови кръвоносни съдове. При мелатонин приемащата група не се наблюдавала ангиогенеза. Подобни били резултатите и при човешките клетки, което показало, че мелатонинът може да намали жизнеспособността на естроген-отрицателните ракови клетки ин витро.

Антидепресантите понижават нивата на мелатонин в тялото, нарушават ритъма на сън, сърдечния ритъм и подпомагат появата на рак. Един от страничните ефекти на инхибиторите на повишени нива на серотонин е, че тези лекарства може да понижат нивата на мелатонин при хората. Това изследване показва важността на епифизната жлеза, производството на мелатонин, пречистената от флуорид вода, избягването на монитори, антидепресанти и други лекарства, които блокират мелатонина.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.