×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Преборете лошия дъхЛошият дъх е състояние, което може да доведе до редица неприятни последствия. За съжаление много хора страдат и не знаят какво да направят, за да се преборят с него. В повечето случаи лошият дъх се дължи на външни фактори – тютюнопушене, употреба на алкохол, консумация на „ароматни” храни като чесън, лук, аншоа и др. Ако вината е  цигарите или алкохола, лесно може да се справите като отстраните причината и редовно миете зъбите си. Старателното изплакване на устата с билкови отвари също ще помогне. За съжаление има случаи, при които лошият дъх е сигнал за медицински проблем. Размножаването на бактерии в устата най-често води до неприятната миризма. Тя може да се дължи и на заболяване на стомаха, развалени зъби или възпалени синуси. Доказано е, че 85% от бактериите, които причиняват лошия дъх живеят върху езика. Ако производството на слюнка е намалено, бактериите по-лесно се размножават и миризмата е на лице. Възрастта, дишането през устата, диети могат да доведат до намаляване на слюнката и от там до лош дъх. В повечето случаи миризмата се появява сутрин, защото през нощта слюноотделянето е минимално. Девет от десет души са се оплаквали от лош дъх в даден момент от живота си. Все пак не бива да се отчайвате. Ще ви предложим няколко лесни и природосъобразни решения.


Помощ от билките
Някои билки и природни продукти могат да се справят с лошия дъх в съчетание с редовна хигиена на зъбите. Изплакването и миенето на устата трябва да стане навик на всеки човек. Добре е да подберете билкова паста и вода за уста. От значение е и механично да почиствате езика, където бактериите се натрупват. Специалистите съветват да капвате по 1 – 2 капки ментово масло върху езика няколко пъти дневно. Внимание! Прилагането на голямо количество масло или поглъщането му могат да предизвикат храносмилателни проблеми. Ментовото масло унищожава бацилите и действа освежаващо. Добре е също така да пиете ментов чай, вода или други течности в големи количества. Това е отлична стратегия, защото поддържа устата влажна и по този пречи на бактериите да се размножат.
Дъвченето на някои билки и билкови семена също може да помогне за освежаване на дъх и цялостната хигиена на устната кухина. За това ще помогне и, ако редовно вземате мирта, копър, розмарин, анасон, евкалипт или карамфил. Магданозът, който е богат на хлорофил има сходен ефект. Хлорофилът се концентрира във високи нива и в спирулина и хлорелата. Дъвченето на билкови таблетки има много добър ефект срещу лошия дъх. Това е и решение, ако не сте любители на зелените храни.


Помощ от зъболекаря
Освен, че трябва да миете зъбите си след всяко ядене, зъболекарите препоръчват и да не забравяте конците. С тях може добре да почистите пространството близо до венците и между зъбите. Използвайте мека и добре навлажнена четка и избягвайте такава с твърд косъм. Ограничете силно „ароматните храни”, а ако това е невъзможно почиствайте устата си с кафе. Най-добре е да се откажете от пушенето и консумацията на алкохол. Ако проблемът е хроничен, потърсете специализирана помощ. Може да имате възпаление на синусите или проблем със стомаха.

Ревита Ви препоръчва

Розмарин (лист), 400 mg

Мирта (кора от корен), 475 mg

Копър (семена), 480 mg

Хлорела (микроводорасли), 410 mg

Спирулина (микроводорасли), 380 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.