×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Извличането и производството на палмови фитонутриенти (палмови токотриеноли и смесен каротин) още е началото на 90-те години, е основна цел на бранда PhytoGaia. Към днешна дата той е признат за предпочитан доставчик от Националния съвет за хранителни добавки за животни. Това са първите палмови съставки, за които е потвърдено, че се придържат към стандартите за качество на NASC (National Animal Supplement Council)



„Развълнувани сме да получим това одобрение от Националния съвет за хранителни добавки за животни. Той съвпада идеално с нашата мисия да подобрим благосъстоянието на домашните любимци чрез безопасни, ефективни и висококачествени добавки и хранителни съставки“, казва д-р Ариати Арис, специалист по научните въпроси във PhytoGaia.

PhytoGaia с два топ продукта

PhytoGaia предлага гама от маркови съставки за пазара на добавки за животни, включително PetGaia- екстракт от палмови плодове с високо съдържание на витамин Е, токотриеноли и сквален, и MCTGaia- естествена съставка на палмови средноверижни триглицериди. Тези иновативни продукти са предназначени да поддържат общото здраве и благополучие на животните, здрава кожа и козина, високи енергийни нива, здраве на мозъка и сърцето, както и добър антиоксидантен статус.

Повече за токотриенолите

Те са биологично активни химични съединения, които принадлежат към групата на витамин Е. За съжаление не са толкова известни, колкото добре познатите токофероли, но пък здравните им ползи са от голямо значение. Количествено на токотриенолите отстъпва и в състава на хранителните добавки, които съдържат витамин Е. В последно време обаче, интересът към токотриенолите нараства, което е положителна тенденция. Накратко, да ви запознаем с тях- те са мощни антиоксиданти, които действат срещу специфичните свободни радикали и така предпазват организма от оксидативен стрес, преждевременно стареене, нарушаване на мозъчните структури, различни възпалителни процеси, засягащи сърцето и кръвоносните съдове. Твърди се, че токотриенолите намаляват риска от ракови заболявания, значително подобряват външния вид на кожата и косата, борят се с остеопорозата.

Скваленът

Скваленът е естествено органично съединение. То се добива предимно от масло от черен дроб на акула, но понякога се използват и растителни източници (поради етични съображения), като пшеничен зародиш, семена на щир, оризови трици и маслини. Всички растения и животни произвеждат сквален, включително и ние, хората. Лошото в случая е, че количеството сквален, което тялото ни произвежда, намалява с възрастта- същото знаем, че се случва и с колагена. Скваленът е важна част от средиземноморската диета и е сериозно изучаван относно свойствата си да предотвратява рак. Той защитава перфектно сухата и възпалена кожа и предотвратява дехидратацията. Растителният сквален не омазнява, укрепва кожата и усилено се бори с признаците на стареене.

Сега вероятно разбирате колко много правят PhytoGaia за домашните ни любимци и че напълно заслужено са признати за предпочитан доставчик. Това може само да ни радва, защото здравето на домашния ни любимец е изключително важно за всеки собственик.

Животните са наши приятели и ние трябва подобаващо да се грижим за тях!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мая Долапчиева

Казвам се Мая Долапчиева и съм копирайтър (завършила география и журналистика в СУ ‚,Св. Климент Охридски“).

В последните години се изявявам и като учител, макар и да нямам завършена педагогика.

Имам дългогодишен опит в копирайтинга и съставянето на текстове, които винаги се старая да бъдат интересни, представящи необходимата информация и лесно „смилаеми“. За мен е както работа, така и удоволствие да пиша. Поради тази причина се надявам, че някъде във времето ще мога да се похваля и със собствена книга.

Много обичам децата и съм посветила не малка част от живота си на тях. Имам опит с малчугани на възраст 4-10 години. Обичам да им помагам и да им показвам, че научаването на нови неща може да бъде много интересно и полезно. Покрай тях и дъщеря ми, започнах доста да се интересувам и от здравословно хранене, за което съм писала не веднъж.

Смятам, че тялото ни е храм, който, ако не пазим, бързо ще бъде ‚обсаден‘ от неразположения и болести, от които никой не се нуждае. Вкъщи винаги се старая да приготвям здравословна храна и много рядко прекалявам с вредната такава. З

ащото животът е прекрасен и можем да му се радваме на 100% само, когато сме здрави!

Затова и винаги преди всичко, си пожелавам здраве за мен и близките ми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.