×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Витамин С понижава кръвнотоАко ежедневно приемате витамин С в големи дози, няма да имате проблем с високото кръвно налягане. Това доказаха изследователи от болницата „Джон Хопкинс” в Балтимор (САЩ). „Установихме, че хранителните добавки, в които има високо съдържание на витамин С са много подходящи при хора с високо кръвно. Полезният витамин намалява стойностите на кръвното налягане и регулира работата на сърдечно-съдовата система”, казва главният изследовател доц. Едгар Пийт Милър.
Хипертонията е сериозен здравословен проблем на много хора не само у нас, но и по целия свят. Данните сочат, че почти половината от хората в страната ни имат някаква форма на хипертония, но много от тях не знаят за проблема. Хипертонията е най-често срещаното хронично заболяване. Тя е рисков фактор за смъртоносните инфаркт и инсулт. Успешното лечение включва прием на лекарства, упражнения, загуба на тегло и подходяща диета и хранителни добавки. Доц. Милър и неговите колеги анализирали резултатите от 29 различни проучвания. Оказало се, че приемат на около 500 мг витамин С дневно понижава кръвното налягане. „Интересен е фактът, че подобно подобрение се забелязва при прием на хранителни добавки с витамин С, а не на консумация на плодове и зеленчуци, богати на този витамин. При тях резултатите не са категорични”, допълва специалистът. 500 милиграма витамин С е равна на около шест чаши портокалов сок. Препоръчителният дневен прием  за възрастни е около 90 милиграма. „Регулирането на хипертонията ще намали драстично риска от инфаркт и инсулт. Ето защо това е един лесен начин за намаляване на кръвното налягане ”, допълва доц. Милър. Смята се, че витамин С действа като диуретик, при което бъбреците изхвърлят повече натрий и вода от тялото. Това помага за отпускането на стените на кръвоносните съдове и резултатът е по-ниско кръвно налягане.

Ревита Ви препоръчва

Витамин С – Алайв, 500 mg

Витамин С – биофлавони, 500 mg

Витамин С § шипка, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Vit C Release, 500 mg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Крил масло, 500 mg

Лют червен пипер (плод), 450 mg

Гарлицин, 350 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Ситринол, 150 mg

Ситринол и фитостероли, 255 мg

Ленено масло 1000 mg, 90 софтгел капсули, сертифицирано “Organic”

Ge 132 Актив’, 500 mg

Бодлив залист/ Миши трън (корен), 470 mg

Бял равнец (цвят), 325 mg

Бяла черница 100 mg, намалява теглото и лошия холестерол

Гарлицин HC, 400 mg

Дива тихоокеанска сьомга масло 1300 mg, за профилактика на сърдечно–съдовата система

Дива риба масло 1000 mg, мощен източник на Омега 3 киселини

Инозитол, 500 mg (Витамин В8)

Куркума 500 mg, антиоксидант, подпомага сърдечно-съдовата система

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК, 100 капсули

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.