×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Край на менопаузата с Естросой плюсЕкстракт от ферментирала соя и гроздовиден ресник с високо ниво на усвояемост

EstroSoy Plus™ съдържа натурална, генно-немодифицирана соя

•           Елиминира горещите вълни и нощното изпотяване

•           Поддържа здравето на млечната жлеза

•           Укрепва костната система като намалява загубата на калций

С какво е полезна соята?

Соята е богат източник на натурални фитоестрогени, наречени изофлавони, които доказано облекчават проявленията на преходния период. Жените, чиято диета включва консумация на соя и соеви продукти, по-рядко се оплакват от горещи вълни и други симптоми, типични за периода на менопауза. Редица клинични проучвания доказват, че богатата на соя диета допринася за укрепването на костната система и намалява риска от развитие на заболявания на млечната жлеза. EstroSoy Plus™ на компания Nature's Way е уникална хранителна добавка със съдържание на натурална, ферментирала соя.

Какво представлява ферментацията?

Ферментацията е процес на биохимична преработка, който се катализира с помощта на ензими, водещи до разпад на глюкозните молекули в храната. В случая със соевите зърна, ферментацията помага на свързаните с глюкоза изофлавони – дайдзеин и генистеин да се освободят и присъединят към останалите изофлавони в свободно състояние, преминавайки във форма с по-висока биологична активност. Ферментиралите соеви зърна имат три основни преимущества:

Повече биоактивни изофлавони

По-високо ниво на генистеин

По-балансиран хранителен профил

С какво се отличава EstroSoy Plus™ от другите продукти с екстракт от соя?

EstroSoy Plus™ съдържа екстракт от цели ферментирали соеви зърна, извлечен с помощта на патентована технология. Осигурява повече изофлавони в сравнение с останалите соеви продукти и набавя на организма разнообразие от полезни вещества, включително бета-глюкан и глутатион.

EstroSoy Plus™ е с висока усвояемост. Съдържа изофлавони в свободна форма за по-добра абсорбция и ефективност на действие.

EstroSoy Plus™ е 100% натурален. Включва екстракт от генно-немодифицирани соеви зърна.

EstroSoy Plus™ е с добавен стандартизиран екстракт от гроздовиден ресник – популярна „женска” билка с естрогенна активност.

Ревита Ви препоръчва:

Естросой плюс, 335 mg

Коментари (2)

    • Иванова
    • 2012-11-26 18:54:31
    Може ли да каже някой, колко време трябва да се приема Естросой плюс,за да се усети ефекта му.И колко дълго трябва да се употребява
    • д-р Аелита Петрова
    • 2012-11-30 17:03:49
    Здравейте, Индивидуално е и зависи от нивото на половите хормони в кръвта.Пие се 2-3 месеца, след което се почива 1-2 седмици и се повтаря, докато има нужда. д-р Аелита Петрова лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.