×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Едва ли има някой, който да не се е сблъсквал поне веднъж в живота с проблеми свързани с отделителната система и досадни оплаквания като болка, възпаление, парене, увеличено или намалено уриниране и други. Отделителната система е твърде деликатна. Често тя е изложена на редица различни негативни фактори. Сред тях са простуда, инфекции, прием на лекарства, полов живот, влияние на храни и напитки. Нейното състояние е особено уязвимо през есенно-зимния сезон, когато имунитетът отслабва и организмът става особено податлив на инфекции на различните отдели на отделителната система – цистит, нефрит, гломерулонефрит, пиелонефрит, простатит и други.

Фитотерапията е отдавна застъпена и утвърдена в лечението и подпомагането на състояния при отделителната система. От незапомнени времена населенията на различни народи са използвали лечебни растения при тези състояния.


Кидни Бладър (Kidney Bladder)®

Представлява изцяло натурален продукт на основата на съвременната фитотерапия, съдържащ екстракти от добре познати и традиционно използвани лечебни растения в подкрепа на отделителната система.
Приемът на Кидни Бладър се препоръчва в следните случаи:

  • рецидивиращи бактериални инфекции на отделителната система – цистит (на пикочния мехур), пиелонефрит (на бъбреците/бъбречното легенче), уретрит (на двата уретера и/или на уретрата), особено при непълно повлияване на състоянието от антимикробни средства;
  • отоци поради забавена диуреза или венозен застой
  • бъбречнокаменна болест (уролитиаза) извън острата фаза на болка и възпаление;
  • недостатъчен прием на вода и предразположеност към болести на отделителната система;
  • отслабен имунитет и/или прием на увреждащи бъбреците медикаменти;
  • артериална хипертония – в тези случаи билковият препарат Кидни Бладър може да бъде полезна добавка към диуретичната терапия, а след консултация със специалист – да се прилага и като тяхна алтернатива.

Патентованият му състав включва корен от джинджифил, корен от бяла ружа, шишарки („плод“) от синя хвойна, лист от магданоз, лист от мечо грозде, кора от червена калина, хидрастис, като всеки компонент е внимателно подбран и оказва характерно действие.


Джинджифил

Коренът от Джинджифил (Zingiber officinale Roscoe. Zingiberaceae) оказва противовъзпалително действие (Terry R, Posadzki P, Watson LK, et al. 2011), подпомага обмяната на веществата, спомага за отделяне на токсини и изхвърляне на отлагания по бъбреците.


Синя хвойна

Синята хвойна (Juniperus communis L. Cupressaceae) традиционно се използва при заболявания на отделителната система. Оказва диуретично действие (повишата отделянето на урина), слабо антисептично и противовъзпалително действие. Повишава локалния кръвоток в бъбреците.


Бяла ружа

Коренът от Ружа (Althea officinalis L. Malvaceae) традиционно се използва при заболявания на горните дихателни пътища. Проучвания обаче (Nazeem Fahamiya et al, 2016) демонстрират, че ружата може да оказва благоприятен ефект и върху отделителната система. При нея оказва диуретично и противовъзпалително действие. Според друго изследване (Maryam Rezaei et al, 2015) екстрактите от ружа могат да проявяват антибактериално действие.


Магданоз

Магданозът (Petroselinum crispum Fuss. Apiaceae) оказва диуретично действие. Увеличава локалния кръвоток около бъбреците. Това действие се дължи на съдържанието на етерично масло (алфа-пинен, сабинен и други), флавоноиди (апигенин, лутеолин и други). Освен това спомага за намаляване, разграждане и изхвърляне на камъни и песъчинки от бъбреците.


Мечо грозде

Мечото грозде (Arctostaphylos uva-ursi Spreng. Ericaceae) е може би най-класическото фитотерапевтично средство при заболявания на отделителната система. Притежава ясно изразено и научно обосновано уроантисептично действие, дължащо се на арбутина в състава му. Намира изключително приложение в терапията на цистити от бактериален произход. Оказва противовъзпалително и слабо обезболяващо действие. Действа диуретично.


Хидрастис

Хидрастисът (Hydrasis canadensis L. Ranunculaceae) е традиционно използвано лечебно растение в културите на някои народи (коренните жители на Северна Америка). Съвременни научни проучвания показват обещаващи резултати. Берберинът в състава на хидрастисът спомага за блокиране на прилепването на патогенни бактерии към стените на пикочния мехур (S. Saeed, 2010). Освен това е забелязан и инхибиторен ефект върху размножаването на Candida albicans, чест причинител на усложнени уро-генитални инфекции (Carlo Genovese et al, 2017).


Червена калина

Кората от Червена калина (Viburnum opulus L. Adoxaceae) оказва обезболяващо и противовъзпалително действие. Оказва благоприятен ефект при преминаването и изхвърлянето на бъбречни камъни и песъчинки.


Kidney Bladder® e верният природен помощник за профилактика и терапия на цистити, уретрити и пиелонефрити с антимикробно, противовъзпалително, спазмолитично и диуретично действие, облекчаващ състоянието и при бъбречнокаменна болест извън острата фаза.

Като всеки продукт на Nature’s WayKidney Bladder® е висококачествен и произведен съгласно стриктните стандарти за добра производствена практика (GMP), не съдържа генно-модифицирани организми, а съставът му притежава Tru-ID сертификат. Съдържа само чисти екстракти от доказани лечебни растения, а капсулата му е изцяло на растителна основа, правеща Kidney Bladder® подходящ за вегани и вегетарианци.

Препоръчителният прием е 2 капсули три пъти дневно, за предпочитане с храна. Желателно е по време на приема му да се поддържа висок прием на течности. Продължителността на употреба не следва да превишава 14 дни. Препоръчително е да не се употребява при бременност, кърмене и при деца под 12 години. Редно е приемът на продукта да не замества консултация и диагностика от лекар.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Магистър-фармацевт Венелин Георгиев

Магистър-фармацевт със задълбочени познания и интереси в сферата на хранителните добавки, лечебните растения, фармацевтична ботаника, фармакогнозия, взаимодействия между храни, добавки и лекарства.

Притежава голям опит в консултирането на пациенти и клиенти за продукти и здравни проблеми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.