×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Универсалните характерстики на продуктите, базирани на прах от рогата на алтайски марал, не могат да бъдат открити никъде другаде, което ги прави изключително ценени по целия свят. Ефектът им е в много посоки: от подпомагане работата на имунната и кръвоносната система, до цялостно тонизиране на организма, и антистареещо средство



Рогата на този елен съдържат най-важните аминокиселини, микроелементи, протеини, витамини и фосфолипиди. Благодарение на тях, продуктите с прах от рога на алтайски марал активират микроциркулацията на кръвта, клетъчния метаболизъм, засилват кръвообращението и намаляват възпалението

Една от най-важните харктеристики е способността да оптимизират енергийните процеси в тялото. Те успяват да проникват дълбоко в клетката и да задействат естествените механизми за подмладяване. Ефектът е силен, дори при прием на малки дози.

Влияят положително и върху сексуалната функция и растежа, развитието и обновяването на различни органи и тъкани. Тази характеристика е особено изразена по отношение на производството на костна тъкан и бели кръвни клетки. Продуктите на базата на алтайски марал съдействат за зарастването на фрактури, стимулират процесите на осификация и увеличават количеството на белите кръвни клетки (левкоцити, моноцити, лимфоцити) при нарушена продукция или риск от повишена смъртност, поради различни заболявания и екстремни фактори (последици от химиотерапия, хронични възпалителни заболявания), трудна операция или синдром на хроничната умора).

Какво още да очакваме от приема им:

  • по-силна имунна система, по-малък риск от заболяване;
  • ускорено зарастване на кожата след наранявания, ускорено заздравяване на костите при фрактури;
  • по-бавно стареене, повишена работоспособност и умствена активност;
  • подобряване на съня, храносмилането и работата на сърдечно-съдовата система;
  • увеличаване на мускулната маса, повишена ефективност при физическо натоварване или спорт;
  • активирано производство на левкоцити, нормализиране на хормоналните нива;
  • повишено либидо, по-нисък риск от урогенитални нарушения.

Еленовите рога повлияват и функцията на мозъка, като подобряват интелектуалните способности и мозъчната дейност като цяло. Освен това намаляват стреса и подпомагат краткосрочната и дългосрочната памет.

Могат да се приемат и за превантивни цели

В този случай минимизират отрицателното въздействие на резките температурни промени, сезонните негативни влияния, неправилното хранене или замърсената околна среда. Най-добре е да започнете да приемате такъв продукт преди смяната на сезона или при тежки физически или психически натоварвания. Установено е, че хората, които употребяват продукт на базата на еленови рога от марал, имат повишена устойчивост към стрес.

Не на последно място, те са чудесен антидепресант, който не води до пристрастяване. Подпомагат адаптирането на организма, особено при претоварване и монотонна дейност, повишават умствената и физическата работоспособност и имат положителен ефект върху сексуалната функция при нарушения, причинени от възрастови промени.

Отдавна е известно, че поддържат силата на мъжа дори в напреднала възраст. На Изток все още се смятат за единственото ефикасно средство за удължаване на младостта, народен лек за дълголетие, като спестяват на мъжете редица урологични заболявания, като простатит, импотентност, уретрит.

Кога се препоръчват?

Ако:

  • работите при вредни условия;
  • пътувате често на места с различни климатични условия;
  • имате умствено предизвикателна работа;
  • когато сте в напреднала възраст;
  • трябва да ускорите заздравяването след нараняване или операция;
  • не се справяте добре със стресови ситуации;
  • боледувате често и имунната ви система е отслабена.

В тези случаи продуктите на основата на еленови рога от алтайски марал са най-доброто решение, тъй като са естествен източник на полезни вещества, ненадминати по своята уникална биологична способност да лекуват човешкия организъм.

Защо се считат за съкровищница за здравето

От една страна, алтайският въздух – мястото, което обитават маралите, е изключително чист и здравословен, богат на различни химични елементи. Важна роля играе и изобилието от лечебни билки, които се срещат само в тази област и са любима храна на тези животни.

Това обаче е само едната част от здравословния пъзел. Рогата на маралския елен са млади и гъбести, все още не са вкостенели. Те са пълни с кръв и са покрити с много фино кадифе. Прахът, който се използва в продуктите, се извлича от 2-годишен марал, като се има предвид, че един такъв елен сменя средно 12-15 чифта рога за целия си живот. Когато рогата достигнат нормалните си размери (това се случва на 120-150-ия ден от растежа им), започва процес на осификация (образуване на кост). Това е времето, когато се считат за най-активни.

Химическият състав е много сложен, съдържа около 40 ключови съединения и над 400 активни вещества, сред които:

  • 53% протеини,

  • 34% минерали,

  • 3% липиди,

  • 10% вода.

Съдържа още 13 растежни фактора, 21 аминокиселини, 20 гликозаминогликани и голямо количество минерали и микроелементи.

Тялото на тези елени произвежда огромно количество костна тъкан по време на растежа на рогата, като подобна скорост не се наблюдава при никое друго животно.

Научните изследвания показват, че кръвта в рогата на този елен съдържа редица вещества, полезни за човешкото здраве.

По-специално:

  • протеини,
  • мазнини,
  • макро и микроелементи,
  • аминокиселини,
  • нуклеинови киселини,
  • хормоноподобни вещества,
  • стероиди,
  • пептиди,
  • витамини,
  • както и много други компоненти, които все още не са научно изследвани, но несъмнено имат благоприятен ефект върху човешкото тяло.

Малко повече за протеините и растежните фактори, които осигуряват продуктите на базата на рога от алтайски марал

Аминокиселини – прекурсори за цялото производство на протеини. Подпомагат растежа и регенерацията на тъканите и мускулите.

Инсулиноподобни растежни фактори (IGF-1, 2) – предшественици на производството на растежен хормон. Стимулират мускулния растеж, растежа на тъканите и здравето на органите.

Епидермален растежен фактор (EGF) – протеин, който стимулира клетъчния растеж. Съдейства за производството на колаген, възстановяването на клетките и заздравяването на раните.

Колаген - структурен протеин, открит в костите, сухожилията, ставните връзки и други съединителни тъкани и ставния хрущял.

TGF-A – трансформиращ растежен фактор алфа.

TGF-p - трансформиращ растежен фактор бета.

NGF – нервен растежен фактор.

NGF-3 - невротрофичен фактор.

BMP-4 – костен морфогенетичен протеин-4.

Интерлевкини 2 и 6 - имуномодулиращи и противовъзпалителни цитокини.

Хормони

Тестостерон – влияе върху развитието на костната и мускулната тъкан, настроението и енергията.

Естрадиол – формира женската полова система, балансира цикъла, както и нивата на тестостерон при мъжете.

Дехидроепиандростерон – стимулира производството на тестостерон в организма.

Глюкозаминогликани

Глюкозамин сулфат – изгражда, поддържа и възстановява ставните структури, включително кости, хрущяли, връзки, стави и други сухожилия.

Хондроитин сулфат – помага за защитата и възстановяването на дегенериращия хрущял и придава еластичност, има и противовъзпалителен ефект.

Хиалуронова киселина – вещество, което свързва хрущялните клетки и овлажнява ставите.

Липиди

Фосфолипиди – те създават клетъчни елементи, повишават клетъчната активност и възстановяват структурни щети, причинени от свободни радикали, патогени и токсини.

Гликосфинголипиди - съединения, свързани с клетъчния растеж и метаболизма, паметта и ученето.

Простагландини – регулират мускулната контракция и релаксация, както и възпалителни медиатори.

Минерали

Калций – изгражда и поддържа костите, зъбите и нервите. Важен е за мускулната контракция, кръвното налягане и съсирването на кръвта.

Фосфор - ключов компонент на метаболитните реакции. Укрепва структурата на костите и зъбите, отговорен за работата на сърцето и бъбреците.

Калий - от съществено значение за електролитния баланс и функцията на мускулите и нервите.

Натрий – помага на тялото да поддържа нормален баланс на течности и електролити.

Магнезий – помага на клетките да се възстановят и освобождава енергия за нормалното функциониране на мускулите и нервите.

Микроелементи

Селен - мощен антиоксидант, който намалява инфекциите и защитава кръвните клетки, сърцето, черния дроб и белите дробове.

Сяра – елемент от инсулина и различни аминокиселини, който предпазва тялото от токсини.

Цинк - част от над 90 ензима, необходими за здрава кожа, растеж и заздравяване на рани.

Мед – от съществено значение за образуването на червени кръвни клетки, кости и производството на енергия и съединителна тъкан.

Желязо – необходимо за кръвните клетки, които пренасят кислород през тялото.

Кобалт – използва се при пациенти с анемия и за стимулиране на производството на нови червени кръвни клетки. Необходим елемент за синтеза на витамин В12.

Витамини А, Е, В1, В2, В3, В5, В6, В12 и други елементи

Инхибитори на моноаминооксидазата – ензим, който предотвратява окисляването на невротрансмитерите. Подобрява настроението и предизвиква усещане за благополучие.

Еритропоетин - хормон, произвеждан от специализирани клетки в бъбреците. Стимулира производството на червени кръвни клетки.

Въпреки че тези полезни съставки са добре познати, се смята, че комплексното им използване дава максимална полза. Това е причината за ефективността на продуктите, базирани на прах от еленови рога. Специфичните вещества рядко действат самостоятелно и съчетаването с правилна холистична диета е препоръчително.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Деси Балканска

Дългогодишен журналист, носител на „Златно перо“ за принос в областта на българската култура и изкуство.

Работила е във вестниците „Сега“ и „Новинар“, БНТ, списанията ELLE България, „Журнал за жената“, „Здравен журнал“, „Жената днес“. Редактор на сайта „Новите родители“, част от „Мениджър Медия Груп“.

Майка на две пораснали деца: 19-годишна студентка и 16-годишен бъдещ правист. Любител на природата с фокус към нейното опазване и защита. Страстен почитател на киното, театъра, музиката и литературата, с които през годините е неразривно свързана. Хоби кулинар (все още упорито неподдаващ се на настояванията на приятели и близки за участие в кулинарно риалити шоу). Оптимист, вярващ в доброто и хората (дори в моменти на криза).

Истински богата на приятели.

Продуктът беше успешно добавен в любими.