Search
Филтрирай по...

Natural Factors отново се нарежда сред победителите!

Хранителни добавки

 

 

И тази година канадската компания за производство на хранителни и диетични добавки – Natural Factors обра овациите на публиката!

 

Ето как Travel Biotic – специалната пробиотична формула на Natural Factors получи признание на първите годишни награди на списание Amazing Wellness, присъждани на едни от най-интересните нови продукти!

 

Номинираните нови продукти отговарят на едни от най-високите критерии, включително:

-органичен състав без съдържание на ГМО;

-висока степен на усвояване и бионаличност на активните съставки;

-тестване на продуктите с най-модерните методи, гарантиращи качеството, чистотата и безопасността на им и др.

 

Travel Biotic на Natural Factors комбинира патентован стабилен щам на Bifidobacterium longum и калций – едно страхотно съчетание срещу проблеми с храносмилането, провокирани от пътуване и смяна на обичайната обстановка. Подходящ и за трайно укрепване на имуннитета при по-възрастни хора.

 

Публикуваните проучвания върху действието на Travel Biotic са повече от 50 – те категорично доказват сигурния ефект на продукта!

 

Natural Factors е част от индустрията на натурални продукти за здраве от близо 50 години насам. Компанията разполага със собствени ферми за органично земеделие и работи само с контролирана селекция семена (без ГМО и хибридни сортове), отглеждани в плодородна земя. Natural Factors има и собствени бази за екстракция, капсулиране и производство. Продуктите на канадския бранд отговарят на изискванията за производство на администрацията в Канада, САЩ и Австралия. Притежават и сертификат за качество ISURA!

Вижте всички продукти на Natural Factors ТУК!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top