×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

МСМ

Сярата е основен компонент на всички живи клетки и един от най-разпространените елементи в човешкия организъм. В най-концентрирани количества се намира в мускулната тъкан, костите и ставите, емайла на зъбите, кожата, косата и ноктите.

Дефицитът на сяра се отразява неблагоприятно на всички тъкани и органи в тялото, и най-често предизвиква възпаление на ставите, отпускане на кожата и поява на бръчки, омекване на нокътната плочка, косопад.

Органичното съединение на сярата се нарича MСM (метилсулфонилметан). МСМ се предлага се в редица натурални продукти за здраве и е едно от най-ефективните естествени средства за облекчаване на възпалението и болката в ставите, подобряване на мобилността и възстановяване нормалното състояние на кожата, косата и ноктите.

Изберете OptiMSM® - първокласен МСМ с доказана ефикасност

OptiMSM® е патентована форма на МСМ, създадена от Bergstrom Nutrition® - компания с 25-годишен производствен опит, която използва най-високите стандарти за качество в индустрията на натуралните продукти с метилсулфонилметан.    

Bergstrom Nutrition® създава продукти с изключително качество, спечелили доверието у дистрибутори и клиенти. Компанията гарантира 100% безопасност и безусловно придържане към най-високите регулаторни стандарти за производство на МСМ.

Техниката за производство и суровините, използвани от Bergstrom Nutrition® са сертифицирани по ISO 9001:2015 (най-популярният стандарт за управление на качеството в света), НАССР (система за контрол и управление на храни и др.) и CGMP.

OptiMSM® на Bergstrom Nutrition® се създава чрез патентован процес на многоетапна дестилация, осигуряващ най-високо пречистения метилсулфонилметан.

OptiMSM® е единственият метилсулфонилметан със статут GRAS (общопризнат за безопасен). GRAS статутът се присъжда от Американската агенция за контрол на храните и лекарствата (FDA). Производствените процеси при създаването на OptiMSM® са в съответствие с Добрата производствена практика (GMP).

OptiMSM® не съдържа мая, мляко и млечни продукти, яйца, глутен, царевица, соя, пшеница, добавена захар, нишесте, сол, консерванти, или изкуствени оцветители и аромати. Напълно безопасен за хора с хранителни алергии и подходящ за вегетарианци.

Притежава сертификати Kosher и Halal. Не съдържа ГМО и алергени.

Всяка партида с OptiMSM® се тества и от трети независими страни.

Ефикасността и безопасността на OptiMSM® са подкрепени от многобройни предклинични и клинични проучвания.

 

Как действа OptiMSM® на ставите

  • С възрастта болката и дискомфортът в ставите все повече се увеличават. Чрез намаляване на възпалителните реакции и подуването, OptiMSM® бързо и трайно облекчава неприятните физически симптоми и умората.
  • Ускорява възстановяването на ставите и намалява риска от усложняване на състоянието при хронични ставни проблеми.
  • Подхранва ставите и хрущяла.
  • Потиска провъзпалителните механизми и облекчава болката и стреса, които тялото изпитва по време на или след интензивно физическо натоварване. Поддържа антиоксидантните нива в организма и потиска окислителното увреждане.

OptiMSM® и спорт

  • Укрепва съединителната тъкан, увеличава обхвата на движение и сила, поддържа мобилността.
  • Поддържа здравината на ставите и съединителната тъкан, намалява оксидативния стрес и мускулните болки.
  • Съкращава времето за възстановяване след интензивни натоварвания.

OptiMSM®: ползи за кожата, косата и ноктите

  • Насърчава производството на колаген и еластин.
  • Възпрепятства увреждането на дермалните колагенови и еластинови структури, вследствие на което се образуват бръчки, а кожата увисва и изтънява.
  • Намалява фините линии и бръчките.
  • Укрепва нокътната плочка.
  • Заздравява косата.
  • Поддържа колагеновите нишки силни и здрави.
  • Допринася за възстановяване гладкостта и еластичността на дермата. Подпомага структурната рамка на кожата и служи като градивен елемент за кератина и гликозаминогликаните.

OptiMSM® оказва антиоксидантен ефект

Глутатионът е критичен антиоксидант със сериозно участие в процесите на детоксикация и предотвратяване на окислителното увреждане. Сярата е от ключово значение за производството на глутатион. OptiMSM® съдържа високо пречистена сяра, необходима за синтеза на глутатиона и защитата срещу оксидативен стрес.

Въпроси и отговори

1.По какво OptiMSM® се различава от повечето продукти със съдържание на МСМ? OptiMSM® е източник на най-чистият МСМ, притежаващ статут GRAS. Bergstrom Nutrition използва процес на многоетапна дестилация, гарантира оптимални чистота и качество. При повечето продукти, източник на метилсулфонилметан, се прилага процес на кристализация, чрез който се извлича молекулата МСМ. Процесът на кристализация обаче, предполага някои негативни последствия по отношение на крайния продукт и увеличава риска от замърсяване на МСМ с тежки метали, остатъчна вода и други примеси.

OptiMSM® се произвежда в САЩ, като всички етапи от създаването му са съобразени изключително с изискванията на Добрите производствени практики (GMP). Техническите съоръжения, с които се създава OptiMSM® са регистрирани от Международната организация по стандартизация (ISO). Притежава сертификати Kosher и Halal. Не съдържа ГМО и алергени.

2.От натурални източници ли е OptiMSM® Съществува ли натурален МСМ на пазара на хранителни добавки? Всички търговски марки МСМ са синтетични и създадени чрез химична реакция на DMSO (диметил сулфон) и водороден пероксид. DMSO се произвежда с помощта на няколко изходни материали: метанол и сероводород или метанол и въглероден дисулфид. Съществува погрешно схващане, че на пазара има естествен и синтетичен MSM. Всички видове MSM, произведени с цел търговска употреба съдържат едни и същи суровини. Разликата между тях се отнася до пречистения състав, тестването и изследванията, спецификациите и качеството на производство.

OptiMSM® е най-пречистения МСМ на пазара на натурални продукти за здраве.  OptiMSM® представлява патентована форма на метилсулфонилметан.

Bergstrom Nutrition гарантира най-високи нива на чистота и безопасност на своя МСМ, благодарение на специалния процес на многоетапна дестилация и пречистване.

3.След колко време действието на МСМ започва да се усеща? Изследванията показват, че MSM много бързо навлиза в кръвния поток и започва да работи в рамките на 30 до 45 минути. Повечето хора започват да се забелязват ефекта на МСМ в рамките на първите 2 седмици от началния прием, но индивидуалните резултати могат да варират и са в зависимост от дозировката, конкретния проблем и индивидуалното състояние.

4.Защо МСМ се съчетава добре с глюкозамин и хондроитин? Глюкозамин и хондроитин са компоненти на хрущяла. Глюкозаминът е вещество, съдържащо се в течността около ставите; Хондроитин се съдържа в хрущяла около ставите. И двете вещества играят важна роля в поддържането на ставите смазани. МСМ е сяра-съдържащо съединение със силно изразени противовъзпалителни ползи.

Ефикасното синергично действие на MSM с глюкозамин и хондроитин е доказано в клинични опити с хора. МСМ допринася за намаляване на възпалението и подобряване на клетъчната пропускливост, което позволява на тялото да използва много по-оптимално глюкозамин и хондроитин.

Прочетете още полезна информация за метилсулфонилметана:

Коментари (1)

    • Hhappywheels2
    • 2020-09-10 18:03:37
    A match of violence and blood, the blend of fun and a slightly macabre feeling. Happy Wheels 2 https://happywheels2.club/ can be a game in which you choose lavish vehicles, in the bicycle to a wheelchair and ship the via a chaotic track where the awkward motorist will make an effort to desperately escape mutilation, decapitation and departure, you can also eject the personality against the car or truck.

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.