Search
Филтрирай по...

Калциев пируват

горене на мазниниКалциевият пируват се получава при смесването на пируватна киселина с минерала калций. Пируватът е вещество, съществуващо в естествена форма, което се произвежда в тялото и допринася за метаболизма и храносмилането на въглехидратите. Пируватът (под формата на пируват дехидрогеназа) е необходим за започване цикъла на Кребс, процес, чрез който тялото произвежда енергия от химичните реакции. Естествените източници на пирувата включват ябълки, сирене, тъмна бира и червено вино.

 

Калциевият пируват ускорява превръщането на захар и скорбяла в енергия.

Ползи от калциевия пируват

Като добавка калциевият пируват помага за изгаряне на мазнините, които се задържат в тялото, като ги прави лесно разтворими за използване като гориво. Освен това отделената енергия кара тялото да функционира по-ефективно и помага при физическо натоварване. Приемът на калциев пируват като добавка не намалява производството на пируват в самото тяло.

 

Калциевият пируват ускорява доставянето на глюкоза и протеини в мускулните клетки като увеличава количеството аденозин трифосфат (ATP), достъпен за енергийните централи на клетките (митохондриите) и може да подобри физическата издръжливост по време на упражнения.

 

Ревита Ви препоръчва

Калций & магнезий, 250 mg

Калций & магнезий & цинк, 255 mg

Калциев цитрат, 250 mg

Калциев комплекс, 500 mg

Корал калций, 805 mg

Калций & магнезий & витамин D, 250 mg

 

Коментирай

Регистриран сте като Ревита. Излез » 

2 thoughts on “Калциев пируват”

  1. Sonja Cvetkovic

    Molim vas,ja sam iz Srbije,hocu da kupim kalciev piruvat,koliko kosta jedna kutija ovog preparata u evrima i koliko ce da kosta postarina za Srbiju u evrima?
    Ja zelim da kupim nekoliko kutija kalciev piruvat..
    Ako ne razumete ovo sto sam napisala,mogu da vam pisem i na engleskom jeziku..cekam vas odgovor…
    Puno pozdrava od Sonje iz Nis,Srbija

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top